Ski Italia, Trentino

Scurta incursiune in Folgarida-Marilleva, zona de ski ce contine 53 km de partii de schi, ce face parte din vasta și complet zonă de schi integrată din zona de ski Folgarida, Marilleva și Madonna di Campiglio, care împreună oferă 120 km de pârtii palpitante aparținând sistemului Skirama Dolomiti Adamello Brenta.

Folgarida este un oraș modern și foarte bine integrat în Val di Sole, la 9 km de Madonna di Campiglio. Marilleva constă din două niveluri de structuri conectate printr-o telecabină: Marilleva 900 și Marilleva 1400, de la care pleacă sistemele de teleschi. Marilleva include două mari complexe turistice care oferă o gamă completă de servicii și care permit accesul direct la pârtiile de schi, plus Val Panciana-Marilleva Snowpark Halfpipe, pista Biancaneve luminată noaptea și cu muzică și divertisment live pentru nopți speciale pe zăpadă, precum și multe alte ocazii pentru distracția après ski.

Trenul Dolomiti Express leagă gara Trento de Malè, Daolasa, Dimaro și Marilleva, mergând până la stațiile de teleschi. Zona este completă cu echipamente de schi și zone de depozitare a bagajelor și un serviciu gratuit gratuit de skibus care conectează toate stațiile de teleschi Val di Sole.

Exista mai multe tipuri de abonamente schipass pentru una sau mai multe zone de schi legate intre ele:
Abonamentul Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta pentru a schia pe 150 de kilometri de pârtii care vă duc prin Val di Sole și Val Rendena; de la 58 euro/adult, 29 euro/copil

Schipass Folgarida Marilleva, de la 45 euro/adult, 23 euro/copil

Schipass Madonna di Campiglio, de la 53 euro/adult, 26 euro/copil

Schipass Pinzolo, de la 45 euro/adult, 22 euro/copil

  • pentru distracție și pârtii interesante în zona de schi la alegere
  • acces nelimitat la teleschiurile din Madonna di Campiglio, Folgarida Marilleva, Pinzolo și Pejo

Abonamentul de schi Superskirama, de la 55 euro/adult, 28 euro/copil: acces nelimitat la teleschiurile din Madonna di Campiglio, Folgarida Marilleva, Pinzolo și Pejo

  • pentru o vacanță „fără limite” cu șansa de a schia pe 380 de kilometri de pârtii în zonele de schi situate în partea de vest a Trentino

Fie ca te cazezi la un hotel cu iesire directa la partiile din Folgarida, fie ca esti in statiune in zona de plecare a telegondolei, cazarea este foarte buna, cu acces facil, cu toate conditiile pentru practicarea sporturilor de iarna.

Nu foarte departe este ghetarul Presena 3000 sau Pejo 3000 unde poti urca si schia in conditii foarte bune.

Aveti si numeroase partii negre de schi precum partia Paradiso din Passo Tonale (in top 10 mondial, cea mai salbatica a ghetarului Tonale, pe 3 km cu o diferenta de nivel de 737 m).

Posibil sa iti mai placa...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *