Sejur in Bulgaria la ski

Informatii iarna 2022-2023 despre statiunile de ski Bansko, Borovet sau Pamporovo.

Principalele 3 criterii care ne fac sa optam pentru o vacanta de iarna in statiunile de ski învecinate !

Comoditatea si confortul! pentru românii care doresc o alternativa la ceea ce oferă domeniul skiabil din Romania, cele mai apropiate statiuni sunt Bansko, Borovets, Pamporovo, cel mai comod mijloc de transport fiind masina. Cei care opteaza pentru transport organizat, au legaturi bune de transfer de la aeroport Sofia sau Plovdiv cu tarife incepand de la 25 euro/segment/pasager cu sosire in Borovets, de la 35 euro/pasager cu sosire in Bansko si de la 45 euro/pasager cu destinatia Pamporovo!


Lungimea partiilor de ski si gradul de dotare: lungimea totala a partiilor de ski in Bansko este de peste 70km, in Borovets de peste 45km, aflate la o altitudine de pana la 2700m, statiunile fiind deschise 4-5 luni pe an din decembrie pana in aprilie, recunoscute la nivel mondial. Partiile de ski ofera conditii de ski pentru incepatori și avansati, fiind dotate cu instalatii de ski moderne: teleskiuri, telegondola, telescaune, instalatii de nocturna moderne pentru cei care aleg sa skieze pe timp de noapte, tunuri de zapada artificiala.


Tarife accesibile la cazare, masa, echipament ski, abonament de urcat pe munte / lift pass, zone de SPA dotate modern, instructori de ski. Serviciile de echipament de ski si abonament instalatii de urcat pe munte se rezerva separat, in functie de disponibilitatea din momentul rezervarii cazarii.

Cotatii actualizate pentru iarna 2022-2023, sejur o saptamana la ski Bulgaria, interval 2-8 ianuarie 2023!
*pentru cotatii sedere in timpul sarbatorilor de iarna 23 dec 2022-2 ian 2023 si organizarea cinei festive, ne puteti contacta!

Saint George Palace Aparthotel (Bansko) 4*stele, situat la 800 de metri de telegondola

265 euro/adult, cazare in STUDIO Standard
298 euro/adult, cazare in apartamentul cu 1 dormitor

Servicii incluse: cazare 6 nopti/ 7zile, demipensiune (mic dejun si cina), reducere aplicata deja de 20% valabila pana pe 30.09.2022, acces gratuit la piscina interioara, sala de fitness, jacuzzi, sauna, baie de aburi, transport la teleski – gratuit (dupa un program stabilit de catre hotel), camera depozitare echipament propriu de ski.

St. Ivan Rilski (Bansko) 4*stele, situat la la 800 de metri de telegondola din Bansko!

358 euro/adult, cazare in camera Dubla Standard (cladirea principala),

Servicii incluse: cazare 6 nopti/ 7 zile, mic dejun reducere 15% valabila pana pe 31.10.2022, acces gratuit la piscina interioara (20 * 7mp, sah, jacuzzi, sauna, baie de aburi, ciubar, transfer la teleschi – gratuit, camera depozitare echipament ski.

Lion Bansko (Bansko) 4*stele, situat la 300 de metri de telegondola din Bansko

375 euro/adult, cazare in camera Dubla Standard,

Servicii incluse: cazare 6 nopti/ 7 zile, demipensiune (mic dejun si cina), reducere 20% valabila pana pe 30.09.2022, acces gratuit la piscina interioara, sala de fitness, sauna, transport la teleski – gratuit, camera depozitarea echipament ski.

MPM Sport (Bansko) 4*, amplasat chiar la baza partiilor de ski, la doar 30m de Telegondola!
499 euro/adult/sejur, cazare in camera dubla executive,

Servicii incluse: cazare 6 nopti/ 7zile, demipensiune (mic dejun si cina), reducere aplicata deja de 20% valabila pana pe 30.09.2022, acces gratuit la piscina interioara, jacuzzi exterior, sauna simpla si sauna cu sare, baie de aburi, baie romana, piscina pentru copii, transport la teleski – gratuit (dupa un program stabilit de catre hotel), camera depozitarea echipamentului propriu de ski.

!!!Cotatiile sunt simulate pentru cazarea a 2 adulti in tipul de camera prezentat, valabile in limita disponibilitatilor.

Posibil sa iti mai placa...