Costa Brava litoral

Costa Brava destinatie de litoral recomandata pentru intreaga familie in care poti imbina un sejur de relaxare la plaja in zona de coasta, cu cateva zile de vizita Barcelona si distractie aqua parcuri!

Cum ajungi? Costa Brava este o statiune turistica vizitata din mai pana in octombrie, care se intinde de-a lungul tarmului Mediteranean pe o distanta de aproximativ 160km, cu acces facil de la aeroport Bracelona sau Girona. Un transfer organizat aeroport-hotel-aeroport costa 35 euro/pasager, exista insa si linii locale de tren si bus mai accesibile ce asigura transportul public intre Barcelona si statiunile de coasta, insa nu toate statiunile au gara proprie, asadar, in functie de statiunea aleasa pentru cazare, va fi necesar sa iei in calcul si o conexiune de tren/bus.

Ce hoteluri locale iti recomandam? In functie de bugetul alocat si componenta familiala, recomandam locatii de cazare cu demipensiune, confort minim 4 stele aproape de plaja precum: GHT Aquarium,  GHT HOTELS Lloret de Mar, Delamar Lloret de Mar, Florida Park,  GRUP FLORIDA HOTELS Santa Susana, Montemar Maritim,  Santa Susana, Hotel Bernat II,  Calella, Hotel Les Palmeres Calella, Volga,  GRUP FLORIDA HOTELS Calella, Tropic Park Hotel  Malgrat de Mar, Sumus Monteplaya  (adults only) Malgrat de Mar.

Ce statiuni sa alegi pentru relaxare la plaja? Daca vrei sa aloci si timp pentru vizita in Barcelona, primele cele mai apropiate statiuni de oras se afla la o ora de mers cu trenul: Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar (acestea au gara proprie). Daca vrei distractie, mergi in Lloret de Mar, aici ai zona de promenada, viata de noapte, parcuri de distractie. Parcuri distractie Costa Brava: – Marineland Catalunya, acces facil din Malgrat de Mar, Blanes sau Lloret de Mar – Water World, aflat in Lloret de Mar -Portaventura, parc tematic aflat la aproximativ 100km de Barcelona. 45 euro acces general 1 zi 55 euro acces general 2 zile 75 euro acces general 3 zile 59 euro acces general 1 zi + transport din statiunea de litoral Costa Brava!!!

Ce excursii sa bifezi pe lista?

Barcelona City Tour – tur complet de oras, 39 euro/adult

Descoperiti Barcelona, una dintre cele mai importante orase cosmopolite ale Europei prin opera marelui arhitect modernist Antoni Gaudi. Bucurati-va de un tur ce include operele sale cele mai reprezentative precum si alte atractii importante. Vom vizita Placa d’Espanya si Nacional Palau construit in 1929, Muzeul National de Arta din Catalonia, de unde puteti admira vederi panoramice asupra orasului. Vom continua apoi turul pana la Mirador de l’Alcalde, un parc frumos situat pe pantele muntelui Montjuic, continuand in port, unde puteti vedea celebra statuie a lui Columb, monumentala si Catedrala Sagrada Familia – opera de arta, probabil, cea mai emblematica cladire din Barcelona, arhitectura sa deosebita atrage vizitatori din intreaga lume. Vom vizita apoi doua dintre cele mai mari creatii ale lui Gaudi, Casa Batllo si Casa Mila . Apoi va avea timp suficient pentru a descoperi centrul orasului cu magazinele sale numeroase, baruri si restaurante. Un tur complet care va va oferi o mai bună intelegere a principalelor caracteristici ale modernismului catalan si ale operei lui Gaudi.

Catalonia Surprise, 55 euro/adult

Bucurati-va de aceasta excursie si descoperiti bogatiile naturale si culturale ale Cataloniei. Vom incepe cu o vizita la Besalu; un oras medieval situat la 30 km Girona, intr-un cadru natural privilegiat in regiunea La Garrotxa. Frumusetea nemarginita a Besalu a facut una din aceasta cel mai vizit loc din zona, atragand iubitorii de istorie, arta si mancare buna – carne la gratar si carnatii traditionali renumiti. Intram in oras traversand podul medieval peste apele rapide ale raului Fluvia.

Vom face o oprire la Biserica El Far unde vaƒ puteti bucura de vederi uimitoare si apoi vom lua pranzul.

Urmatoarea oprire este in satul de munte Rupit, unde casele de piatra magnifice se amesteca armonios in stanca vie, veti observa aici strazi de piatra si case datand din secolele 16 si 17, remarcabil de bine pastrate.

Un tur medieval al Cataloniei intr-un cadru natural incomparabil de campuri verzi, dealuri line si orase medievale bine pastrate si sate, include: transport, asistenta turistica locala si gustare de pranz.

Andorra Shopping, 55 euro/adult

Ia-ti cu tine pasaportul si viziteaza una dintre cele mai mici tari din lume, in aceasta excursie de o zi la Andorra. Principatul antic are una dintre cele mai mari sperante de viata din lume. De asemenea, este recunoscuta ca un paradis fiscal, astfel incat sa puteti vana chilipiruri fara taxe sau sa faceti doar o plimbare in jurul Principatului Andorra La Vella, cu cladirile sale medievale bine conservate. Exista, de asemenea, o vizita optionala la sanctuarul istoric al Meritxell – sculptura romanica a sfantului patron al Andorrei.

Vom alege cel mai scurt drum spre Andorra, oprindu-ne pentru o pauza de cafea . Odataƒ ajunsi acolo vum avea timp din plin pentru a explora si alege dintr-o gama foarte mare de magazine de renume si produse fara taxe.

Iar cand ai obosit de cumparaturi nu rata o plimbare in centrul medieval al orasului. Printre principalele puncte de atractie se numara Bisericile din secolul al 12-lea din Sant Esteve si Sant Andreu, Casa de la Vall, casa istorica a Parlamentului Andorrei, podul medieval de la Margineda si Sanctuarul Meritxell din apropiere.  Centrul spa de la Caldea cu siguranta merita o vizita.

Include: transportul cu preluare din statiune, asistenta turistica locala;

Altele: turul dureaza 14 ore total, dintre care 5 ore in Andorra

Excursie “Montserrat Visit” cu preluare din statiunea in care sunteti cazati, 49 euro/adult

Descoperiti muntele magic Montserrat, centrul spiritual al Cataloniei si

un loc de pelerinaj pentru multi catalani. Parcul Natural al Muntelui de

Montserrat este un mediu natural, cu formatiunile sale de roci unice.

Acesta gazduieste, de asemenea, manastirea Montserrat, o manastire

benedictina, cu aproape 1000 de ani de istorie. Pentru a ajunge la munte,

vom urca aproape 550 m cu Montserrat Rack Railway (funicular), plecand de

la statia de Monistrol.

Odata ajunsi acolo ne vom bucura de o prezentare audio-vizuala scurta,

pentru a afla despre viata din spatele zidurilor manastirii, functionarea

sa si viata de zi cu zi ale calugarilor. Dupa aceea, veti avea sansa de a

gusta un lichior preparat local si timp pentru a explora atractiile

din Montserrat pe indelete, inclusiv Basilica, corul, muzee,

telecabina, La Moreneta. Veti avea, deasemenea, timp pentru cumpărarea de suveniruri inainte de a reveni in statiune cu autocarul.

Punct de intalnire:

Plecari din: Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susana, Pineda de Mar si Calella. Durata: 8/9 ore.

Altele: imbracaminte adecvata este necesara pentru a intra in manastire si Bazilica.

Include: transportul, asistenta turistica locala, degustare de lichior local, o plimbare cu telecabina;

Un pachet complet o saptamana, demipensiune inclusa, avion, taxe aeroport, incepe de la 499 euro hotel 3 stele superior si de la 599 euro confort 4 stele! *tarife valabile pentru cazare un adult in camera dubla! Daca rezervarea este facuta cu cel putin 60 zile inainte de plecare ai bonus inclusa o intrare la aqua parc pentru familia ta! Serviciile sunt recomandate Leisure!

Costul excursiilor optionale este informativ, excursiile optionale se pot organiza la cerere.

Posibil sa iti mai placa...