Scurta incursiune in Egipt

Am avut ocazia sa merg in Egipt si am fost placut impresionat, ba chiar am inclus destinatia pe lista personala de top recomandari!
Totul este foarte bine organizat, turistii sunt insotiti de ghizi locali, transferurile se fac cu autocare cu aer conditionat si acces wireless. Excursiile optionale merita din plin, puteti merge pe croaziera, puteti face scuba diving, jeep safari, excursii la Cairo sau Luxor. Pentru cupluri, destinatia ideala este El Gouna, denumita si Mica Venetie, statiune cu hoteluri mici dar cochete, linistita, curata, cu numeroase lagune si golfulete. Recomnadam Egiptul!

Recomandam Dawar El Omda, EL GOUNA, un hotel cochet pe malul lagunei, hotelul are perioade in care accepta doar cupluri, ideal pentru luna de miere. Tarifele pentru un sejur la acest hotel pornesc de la 499 euro / adult, toate taxele incluse.

Din lantul Movenpik, in El Gouna gasim un superb complex cu restaurante, piscine exterioare, magazine si alte facilitati, lantul de hoteluri fiind renumit pentru calitatea serviciilor si pentru atentia acordata turistilor. Sejurul la acest hotel porneste de la 600 euro / adult, taxe incluse.

Pentru persoanele ce doresc mai multa liniste si lux, exista cel putin doua hoteluri ce le pot satisface dorintele, Baron Palace si Premier Le Reve (exclus persoane sub 18 ani) din Sahl Hasheesh, hoteluri ce au un cost de pornire de 800 euro / sejur, costuri ce acopera transportul cu avionul, transferurile, cazare 7 nopti cu all inclusive, accesul la facilitatile complexului, taxe aeroport, bagaje cala.

Beneficiati de asistenta de grup de cea mai inalta pregatire, in Egipt sunt ghizi ce vorbesc inclusiv limba romana, ghizi locali ce va preiau de la aeroport si merg cu dumneavoastra in excursiile optionale, excursii ce sunt foarte atractive si recomandate de toti agentii de turism ce au vizitat Egiptul.

Turistii trebuie sa stie ca la destinatie, pe aeroportul Hurghada, trebuie sa achite taxa de viza de 25 de dolari. Este o simpla formalitate, turistul merge la un ghiseu, achita taxa, i se inmaneaza un formular cu o viza pe care o arata la ofiterul vamal. Aceasta se plateste doar la sosirea in concediu, pe aeroport, in Egipt, nu si la retur.

Posibil sa iti mai placa...