Avantaje hoteluri Disney:

Avantajele cazarii la hotelurile Disney

1. La o sedere de 3 nopti ofera 4 zile de acces in parcuri, insa luati in calcul timpul care va ramane de vizita, de obicei ultima zi este destinata formalitatilor de retur: check-ut pana in 12:00, timpul alocat transferului catre aeroport, sosirea in aeroport mai devreme cu 2-3 ore fata de ora inscrisa pe biletul de avion pentru retur!

2. Ofera acces in parc mai devreme cu o ora fata de programul standard general, adica in loc de ora 09:00 AM, veti avea acces de la ora 08:00 AM, insa va fi nevoie sa va mobilizati dimineata pentru a fi in parc mai devreme astfel incat sa fructificati acest avantaj. Verificati programul de mic dejun de la hotelul dumneavoastra.

3. Personajele Disney pot fi intalnite in spatiile publice ale hotelurilor Disney, daca clientii revin la hotel in timpul zilei de vizita parcuri, hotelurile Disney nu sunt amplasate in parcuri, exista o distanta de parcurs intre parcuri si hoteluri, fie ele Disney sau partenere! Exceptie face hotelul de 5* Disneyland Hotel, care este amplasat chiar la gura de acces in cele 2 parcuri Disneyland Paris!

4. Accesul la un sistem de chei electronic de tip card, care inlocuieste cheile clasice si dau posibilitatea clientilor de a plati toate cheluielile locale fara sa mai utilizeze cardul personal, costuri care se regleaza la check-out.

Trebuie sa stiti ca toate aceste avantaje vin cu un cost mai mare fata de hotelurile partenere Disney care sunt tot in zona parcului si au un tarif mai accesibil la cazare.

Posibil sa iti mai placa...