Sejur in Bulgaria la ski

De ce sa alegi statiunile de ski Bansko, Borovet sau Pamporovo?

Accesibilitatea! cea mai apropiata statiune este Borovets, mai putin de o ora de Sofia, cel mai comod mijloc de transport este masina personala, iar cei care opteaza pentru transport avion au legaturi bune de transfer de la aeroport Sofia sau Plovdiv cu tarife incepand de la 25 euro/pasager cu sosire in Borovets, de la 35 euro/pasager cu sosire in Bansko si de la 45 euro/pasager cu destinatia Pamporovo!


Lungimea partiilor de ski si gradul de dotare: lungimea totala a partiilor de ski in Bansko este de peste 70km, in Borovets de peste 45km, aflate la o altitudine de pana la 2700m, statiunile fiind deschise 4-5 luni pe an din decembrie pana in aprilie, recunoscute la nivel mondial. Partiile de ski ofera conditii de ski excelente fiind dotate cu instalatii de ski moderne: teleskiuri, telegondola, telescaune, instalatii de nocturna moderne pentru cei care aleg sa skieze pe timp de noapte, tunuri de zapada artificiala.


Tarife accesibile la cazare, masa, echipament ski, abonament de urcat pe munte / lift pass, zone de SPA dotate modern, instructori de ski.

Sejur o saptamana la ski Bulgaria!
*sejur valabil in sezonul de ski decembrie -ianuarie-februarie 2021, verifica acum perioada, disponibilitate dinamica si limitata!

Casa Karina (Bansko) 4*stele, situat la 150m de Telegondola din Bansko!

235 euro/adult, cazare in camera Dubla Standard

Servicii incluse: cazare 7 nopti/ 8 zile, demipensiune (mic dejun si cina), reducere 15% valabila pana pe 15.10.2020, acces gratuit piscina interioara cu sistem de incalzire (28 – 30°C, 6m*12m), sala de fitness, sauna, baie de aburi.

Lion Borovets (Borovets) 4*stele, situat la la 1 km de telegondola din Borovets!

245 euro/adult, cazare in camera Dubla Standard

Servicii incluse: cazare 7 nopti/ 8 zile, demipensiune (mic dejun si cina), reducere 10% valabila pana pe 31.10.2020, acces gratuit la piscina interioara (26-28°C), sala de fitness, Jacuzzi (26-28°C), sauna,  transport la lift ski, camera depozitarea echipament ski.

St. Ivan Rilski (Bansko) 4*stele, situat la la 800 de metri de telegondola din Bansko!

245 euro/adult, cazare in camera Dubla Standard (cladirea principala)

Servicii incluse: cazare 7 nopti/ 8 zile, demipensiune (mic dejun si cina), reducere 10% valabila pana pe 31.10.2020, acces gratuit la piscina interioara (20 * 7mp, sah, jacuzzi, sauna, baie de aburi, ciubar, transfer la teleschi – gratuit, camera depozitare echipament ski.

Lion Bansko (Bansko) 4*stele, situat la 300 de metri de telegondola din Bansko

269 euro/adult, cazare in camera Dubla Standard

Servicii incluse: cazare 7 nopti/ 8 zile, demipensiune (mic dejun si cina), reducere 10% valabila pana pe 31.10.2020, acces gratuit la piscina interioara, sala de fitness, sauna, transport la teleski – gratuit, camera depozitarea echipament ski.

Saint George Palace Aparthotel (Bansko) 4*stele, situat la 800 de metri de telegondola

270 euro/adult, cazare in STUDIO Standard

Servicii incluse: cazare 7 nopti/ 8 zile, demipensiune (mic dejun si cina), reducere 15% valabila pana pe 31.10.2020, acces gratuit la piscina interioara, sala de fitness, jacuzzi, sauna, baie de aburi, transport la teleski – gratuit (dupa un program stabilit de catre hotel), camera depozitarea echipament ski.

Posibil sa iti mai placa...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *