VONRESORT Golden Beach & Aqua – Kids Concept

8 Days

VONRESORT Golden Beach&Aqua oferă o gamă largă de facilități deosebite concepute special pentru copii, printre care un miniclub, dotat cu camere de supraveghere, unde se organizează cursuri de limbi străine și o varietate de jocuri. Proprietatea permite accesul cu pisici. În plus, există și piscine pentru copii. De asemenea, sunt disponibile activități ecologice, cum ar fi hrănirea animalelor. Pentru oaspeții mai tineri se organizează dans.

Pe lângă un restaurant special pentru copii, o minidiscotecă și un loc de joacă, sunt disponibile și activități creative, cum ar fi origami, ateliere de artizanat și jocuri puzzle pentru a vă ajuta copiii să fie creativi și pe durata sejurului dumneavoastră la VONRESORT Elite&Aqua.

La cerere şi la un cost suplimentar se oferă un serviciu de babysitting, cădiţă şi cărucioare pentru copii. Pătuțurile de copii și scaunele înalte pentru hrănirea copiilor sunt disponibile gratuit. Facilitățile pentru copii includ încălzitor de biberoane și blender pentru prepararea hranei.

Acest complex se află la doar 450 de metri de malul mării şi are o zonă de plajă privată, parc acvatic cu piscină în aer liber şi facilităţi spa. Oaspeții beneficiază de un serviciu gratuit de transfer la plajă. Mesele de mic dejun, prânz şi cină sunt servite tip bufet. Oaspeții se pot bucura de mese tip bufet sau pot opta pentru preparate internaționale la restaurantele à la carte, la un cost suplimentar. De asemenea, aceștia pot savura cafea, prăjituri şi gözleme (clătite turcești), precum şi o supă la miezul nopții.

Centrul oraşului Side se află la 9 km de complex. Belek este la 20 km, iar Aeroportul Antalya se află la 55 km.

  • avion

Servicii

Incluse

  • Transport avion cursa charter
  • Cazare 7 nopți cu Ultra All Inclusive
  • Bagaj cala
  • Asistenta turistica

Nu include

  • asigurări medicale, storno

You can send your enquiry via the form below.

VONRESORT Golden Beach & Aqua – Kids Concept
  • avion