Vizita in Delta Dunarii - 1 Day

4D2A7420

Pentru sezonul acesta, recomandarea agentiei este o minivacanta relaxanta in Delta Dunarii, cu plecare din zona Tulcea, de la Murighiol. Aici va puteti lasa masina in parcarea special amenajata si va imbarcati pe barca pentru transferul de 30 de minute catre complexul de vile.
Cazarea de cateva zile se va face la vila, iar complexul are facilitati precum restaurant sau piscine exterioare.
Partenerii agentia noastra va ofera posibilitatea de a rezerva ambarcatiuni pentru excursii pe canale, transfer si vizita la Padurea Letea, Sulina, Mila 23 sau Crisan, plimbari pe lacurile din zona sau pentru pescuit. Recomandam ca in fiecare zi sa aveti o activitate programata pentru a vedea cat mai multe atractii din zona.
Exista mai multe tipuri de excursii, de o zi sau o jumatate de zi, cu ambarcatiuni rapide sau catamaran, in vecinatatea cazarii sau chiar pana la Sulina, timpul alocat vizitelor locale tinand cont si de timpul liber acordat turistilor pentru explorarea atractiilor si pentru masa de pranz la o terasa din zona.
Functie de cerintele si bugetul alocat vacantei, recomandam locatii diferite de cazare sau trasee cu atractii din Delta Dunarii.

Excursii organizate cu ambarcatiuni tip Laguna sau Catamaran

Minim 3 pers pt laguna si min 6 pers pt Catamaran
Excursii organizate cu ambarcatiuni rapide tip Forward, Bayliner, Maxum, Big Blue, Omida
Minim 4 persoane adulte, Tarif / adult

You can send your enquiry via the form below.

Vizita in Delta Dunarii

Leisure Operator

Leisure Operator

  • Numar licenta: 1503
  • Tip licenta: Touroperatoare
  • Cod fiscal: 27251977
  • Nr. Reg. Com.: J38/276/2010
  • Capital social: 25200 ron