Complex Cormoran, Uzlina

5 Days

Complex Cormoran Uzlina se deschide începând cu data de 15 martie

Localizare complex: pe o insula lunga de 7 km, dupa satul Murighiol. Pentru a ajunge aici, este necesar sa mergeti cu masina pana la Murighiol (35 km de Tulcea), sa lasati masina in parcare, apoi se face transferul cu barca pana la Uzlina (20 minute cu barca).

Informatii generale: complex 3 stele cu restaurant, bar exterior la piscina, piscina in zona restaurantului, club, posibilitati de petrecere a timpului liber (tenis de masa, tenis de camp, biliard), ambarcatiuni puse la dispozitia turistilor ce doresc sa se inscrie pentru excursii optionale in Delta.

Pachet cazare 4 nopti cu demipensine (mic dejun si cina) si transfer.

Important: check-in dupa ora 14:00, check-out pana la ora 12:00.

Tip de cazare:

Hotel – 34 camere duble cu baie proprie, 2 garsoniere cu jacuzzi, aer conditionat, TV, telefon, restaurant, bar, terasa in aer liber, sala fitness, dotare 3 stele. Piscina in aer liber in fata hotelului.

Vile TIP B – 5 apartamente cu scara interioara, fiecare cu 2 dormitoare, 2 living-uri, 2 bai, aer conditionat, TV, frigider, terasa, dotare 3 stele.

Vile Tip A – 9 vile, fiecare cu 4 camere cu intrare separata, dotate cu aer conditionat, TV, grup sanitar, terasa, dotare 3 stele.

Complex Cormoran, Uzlina

Program

Sosire la Murighiol la parcare, transfer Murighiol – Resort, sat Uzlina, Cina

Cazare, mic dejun si cina

Mic dejun, transfer Resort – Murighiol

Servicii

Incluse

  • mic dejun si cina, parcare auto transfer, acces facilitati complex, cana fierbator pentru preparare ceai/cafea in camera, wi-fi parter-terasa-piscina hotel, piscina

Nu sunt incluse

  • taxe locale, bauturi, alte cheltuieli personale

You can send your enquiry via the form below.

Complex Cormoran, Uzlina