Cazare in Calimanesti

2 Days

Oferte cazare in unitati certificate de ministerul turismului (pensiuni sau hoteluri de 3-4*). Disponibilitate LA CERERE!!

Cateva unitati de cazare din portofoliu:

Pensiunea Maria (3 margarete, Nota 9.3), situata in centrul orasului Calimanesti, internet Wi-fi, camere cu paturi matrimoniale sau twin, baie cu cabina de dus, parcare publică la strada. Se accepta tichete de vacanta. Camere dotate cu minibar, TV-LCD cu acces prin cablu, baie cu cabina de duş, balcon (camere etaj 1), aer condiţionat (camere mansardă).

Hotel Izvoare Caciulata (4*), cea mai recenta investitie din zona, un hotel creat sa poata oferi o oaza de liniste cu aer curat, un loc al intimitatii , gratiei  si relaxarii. Camere standard (16-18 mp), moderne, camere Deluxe ( 19-22 mp), camere Duble Superioare (16-18mp) cu balcon, toate camerele sunt dotate cu 2 paturi twin ce se pot apropia, apartamente Junior Suite (40-42mp) ce dispun de o camera  dotata cu pat matrimonial si un living prevazut cu o canapea extensibila, fiecare dintre acestea fiind dotate cu Smart TV,  capacitate maxima 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii cu varsta mai mica de 14 ani. Facilitati: restaurantul, sala de sport, piscina exterioara cu apa geotermala (temperatura 33-35 C), adancimea piscinei de 1.4m) , serviciu de masaj,

Facilitati in zona: restaurante si magazine (la 200-300 de metri), accesul la piscine termale publice în aer liber (500 de metri)

Atractii turistice: Mănăstirile Cozia (4 km), Turnu (7 km) si Stănişoara (11 km), Castrul roman Arutela (5 km), Cascada Lotrişor şi Parcul Naţional Cozia (11 km)

You can send your enquiry via the form below.

Cazare in Calimanesti
From €29
/ Adult