Invitatie in Madrid, pachet de weekend

Invitatie Madrid cu avion, plecari joi-vineri, retur duminca-luni.

 • 399 euro/copil < 11,99 ani
 • 599 euro/adult
  *cotatii valabile pentru lunile iunie, septembrie.

Cu acest pachet de tip family alegi sa pretreci timp de calitate cu familia, activitatile sunt adaptate familiilor cu copii de diverse varste.

Invitatie in Madrid, Pachet de weekend
http://www.turismin.ro
 • avion

Pachet de weekend in Madrid cu activitati locale incluse

Detalii activitati:

Stadionul Santiago Bernabeu
Vizitează miticul stadion Santiago Bernabeu în ritmul tău, cunoscându-i toate colțurile, precum și legendele pe care le-ai văzut doar în fotografii sau la televizor.
Fă-o fără grabă, in ritmul propriu. Visele tuturor fanilor lui Real Madrid se vor împlini în acest tur care începe cu o vedere panoramică de pe terasa de nivelul patru.

Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a face un tur exclusiv în jurul stadionului, vizitând locuri care sunt în mod normal închise pentru fanii obișnuiți. Mergeți pe tunelul care duce la vestiare, stați pe bancă și încercați să vă imaginați cum văd managerii jocul. Păsiti pe teren și vizitati cutia regizorilor: cea mai exclusivistă zonă de pe Santiago Bernabeu.
Este, de asemenea, locul în care căpitanii lui Real Madrid au ridicat multe dintre trofeele câștigate de-a lungul ilustrei istorii a echipei.

Veți fi apoi invitați să vizitați muzeul oficial care celebrează istoria legendară a lui Real Madrid, oferindu-vă posibilitatea de a călători pe culoarul memoriei cu echipa și de a afla totul despre victoriile sale. Muzeul conține exponate care vor fi pe placul tuturor fanilor.
Turul se încheie la magazinul oficial al clubului.

FAUNIA
Cu 4.000 de animale din aproape 500 de specii diferite din parcul frumos amenajat din Faunia, la Faunia veți găsi o mulțime de expoziții interactive, precum și expoziții permanente.
Aflați direct despre biodiversitate pe măsură ce experimentați căldura și umiditatea tropicelor și frigul înghețat al regiunilor polare. Experimentati întunericul și pericolul celei mai negre nopți, cu toate simțurile tale, foșnetul târâturilor înfiorătoare și urletele maimuțelor ridicate în copaci. Simțiți pensula aripilor fluturelui pe piele și urmăriți cum piranhas se hrănește vorace. Observati pinguinii pe uscat înainte de a se scufunda grațios în apă, pelicani și broaște țestoase gigant.
Iar daca vrei sa iti reincarci bateriile, poti alege dintr-o gama larga de baruri, restaurante si cantine potrivite pentru toate gusturile si buzunarele. Una peste alta, o zi minunată explorând natura pentru toată familia!

Parcul de distracții din Madrid
Pregateste-te pentru o plimbare cu roller-coaster-ul de emotii la legendarul Parque de Atracciones de Madrid, unde te poti bucura de cele peste 40 de plimbari si atractii interesante. Situat în Casa de Campo la doar câteva minute distanță de centrul orașului, acest parc de distracții a fost apreciat de care localnici si de vizitatori.
Parcul ofera activitati de agrement cu diferite atracții, restaurante, baruri, cantine, spectacole, magazine și distracții răspândite în jurul diferitelor zone tematice ale parcului. Încercați atracțiile cu ciolan alb, cum ar fi Tornado, la Lanzadera și Abismo, încercați leagănele uriașe cu mișcări de 180 de grade și o plimbare de 63 de metri în cădere liberă. Îndrăzniți să încercați roller-coaster-ul Tarantula, unde nu numai că veți merge în sus și în jos, dar vă veți învârti în timp ce faceți acest lucru!
Emoția continuă cu plimbări pe apă, cum ar fi fiordurile. Iar dacă ai nevoie de relaxare, atunci Tranquillity Area este doar ceașca ta de ceai cu plimbări cu barca în junglă și o roată Ferris înaltă de 15 metri.
Copiii au propria lor zonă specială cu rollercoastere, plimbari cu apa, masini, bara de protectie si propria lor zona Nickelodeon cu atractii cum ar fi: Magneto Jimmy Neutron, un transfer mini, Meduzele lui Patrick, Splash Bash, un parc acvatic revigorant! etc… Parcul de distracții din Madrid oferă, de asemenea, șansa de a vedea SpongeBob și Dora Explorer și prietenii în persoană.
Alte atracții includ teatre de păpuși și plimbări cu trenul. Veți găsi, de asemenea, o gamă largă de restaurante, puncte de vânzare fast-food, baruri și cafenele, facilități, precum și magazine de suveniruri.

Palatul Regal și Prado Muzeu tur
Vă invităm intr-un tur de 5 ore să aflați mai multe despre toate locurile esențiale din Madrid într-o singură dimineață.
Vom începe ziua cu o vizită la Palatul Regal, o clădire gigantică simbolică a monarhilor europeni, care ne va surprinde cu decorația sa bogată și cu numărul de camere și săli pe care le conține.
După aceea, vom continua cu un tur de 90 de minute de mers pe jos al zonei dintre Palatul Regal și Muzeul Prado. Vă vom arăta locurile fundamentale și simbolice ale orașului, cum ar fi Fântâna Neptun, Congresul Deputaților, Camera Cervantes, Puerta del Sol și alte must-see-uri.
În cele din urmă, ne vom încheia călătoria cu un tur de 90 de minute al Prado Meseum, văzând cele mai remarcabile camere și picturi. Un accent deosebit va fi pus pe picturile care au schimbat într-un fel sau altul istoria artei și au devenit referințe universale. Vom ajunge să vedem lucrări de Murillo, Velázquez, Goya, Rubens și Tiziano, printre multe altele.
Toate aceste vizite se vor face folosind puncte de acces preferențial, cu ghizi oficiali și cu taxe de intrare incluse.

Itinerary

zile

Servicii

incluse:

 • -cazare 3 nopti
 • -mic dejun
 • -transport avion
 • -taxe aeroport
 • -bagaj mana si cala 23 kg
 • -tur stadion Bernabeu care include si vizita la muzeu Real Madrid
 • -Palatul Regal și Prado Muzeu tur
 • -ticket parc amenajat Faunia
 • -ticket acces Madrid Amusement Park
 • *cazarea se face la hotel 3 stele cu acces facil mijloace de transport urbane sau similar (se prezintă în ziua înscrierii)
 • Espahotel Gran Vía ***
 • Espahotel Plaza de España ***

Nu sunt incluse

 • taxe de oras (aprox 3-5 euro/noapte - se achita la hotel)
 • transferul aeroport-hotel-aeroport (optional)

You can send your enquiry via the form below.

Invitatie in Madrid, pachet de weekend
 • avion