Tratament in statiunea Calimanesti

10 Days

Oferte tratament in statiunea Calimanesti: 6, 9, 12, 16 nopti cu intrare duminica

Afecțiuni tratate: tract digestiv, hepato-biliare, endocrine /rinichi, dermatologie, aparat respirator, reumatism
Pachet tratament in statiunea Calimanesti

Factorii de cura naturala din Calimanesti sunt reprezentati de clima protectoare si izvoare de ape minerale sulfuroase, ape clorate, bromate, cu sodiu, calciu, magneziu, in principal hipotonice; cu o concentratie, compozitie chimica si temperatura variabile, ape atermale, mezotermale (41ºC) si hipertermale (49ºC).
Statiunea este indicata in tratamentul de afectiuni ale tubului digestiv (gastrite cronice, colite cronice), hepatobiliare, renale si ale cailor urinare.

Alte afectiuni tratate sunt cele metabolice si de nutritie (diabet zaharat, obezitate), reumatismale inflamatorii (artroze), neurologice periferice, respiratorii (astm alergic, bronsite, traheobronsite cronice), asociate (ginecologice, dermatologice, cardiovasculare, astenie, boli profesionale).

Baza de tratament este modernă si integrată în baza de cazare. Distingem baza de tratament Cozia, Căciulata si Călimăneşti-Căciulata. Tot in statiune mai regasim un sanatoriu de copii profilat pe tratamentul urmărilor hepatitei precum si sanatoriul pentru bolnavii de silicoză.

Beneficiati de secţii de fizioterapie dotate cu aparatura pentru magnetodiaflux, ultrascurte, fotariu, curenţi cu impulsuri, curenţi dinamici, ultrasunet, solux, băi de lumină, aerosol terapie.

Tratament balnear

Tract digestiv si glande anexe/ Hepato-biliare/ Endocrine/ Rinichi si cai urinare/ Nutritie si metabolism/ Dermatologie – alergii / Aparat respirator si ORL/ Nevroze/ Reumatism/ Sistem nervos periferic/ Boli profesionale

proceduri

  • hidroterapie, jeturi de apa, jacuzzi, sauna
  • Piscine interioare si exterioare cu apa termala
  • tratament balnear
  • masaj terapeutic

You can send your enquiry via the form below.

Tratament in statiunea Calimanesti