Green Village Resort 4*, Sfantu Gheorghe

2 Days

Green Village Resort 4* din Sfantu Gheorghe ofera calitate in serviciile de cazare, de la piscină exterioară la grădina organică, în curtea resortului găsești la fiecare pas un mod de a petrece vacanța și de a învăța lucruri noi.

Complexul se afla in zona unde Dunărea întâlnește Marea Neagră. La Green Village Resort ai parte de natura sălbatică si relaxare cu un confort sporit.

Vacanța începe în Murighiol, de unde cei de la complex te vor prelua pentru a te conduce la Green Village Resort, Sfântu Gheorghe, cazarea ta din Delta Dunării.

Capacitatea de cazare de 89 de camere confortabile – camere duble, fiecare cu terasă, apartamente cu 2 și 3 camere și penthouse-uri cu vedere către lacurile și canalele Dunării.

Vilele cu livinguri confortabile si cotloane intime pentru recreere, mobilier din bambus și finisaje de calitate. Camerele sunt echipate complet, cu minibar și aer condiționat.

Tarife / noapte / cameră 2 adulți, mic dejun inclus in tarif, Camera Dubla EGRETA, STÂRCUL ALB ȘI PELICANUL

Oferta 4=3
Green Village Resort 4*, Sfantu Gheorghe
Oferta Seniori
Oferta Seniori
zile

Servicii cazare

Incluse

  • Regimul de masă specificat, accesul la Cinema Paradiso, Lotus Spa și Turtle Kids Club.
  • Zona Egreta este destinată adulţilor.
  • În această zonă pot fi cazate doar persoane cu vârste de peste 18 ani.

Nu sunt incluse

  • Taxa de acces în Delta Dunării. Valoarea taxei de acces în deltă este de 5 RON / persoană / zi, 15 RON / persoană / săptămână.
  • Tariful de intrare nu se aplică pentru copii, elevi, studenţi, pensionari, veterani de război, foști deţinuţi politici sau urmașii eroilor martiri și răniţii din Revoluţia din Decembrie 1989.
  • Permisele de acces în Rezervaţie pot fi achiziţionate de la recepția Green Village Resort, de la sediul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.), de la centrele de informare sau pot fi achitate atât prin mandat poștal, cât și prin virament bancar, în contul A.R.B.D.D. nr. RO56TREZ6415003xxx003884, deschis la Trezoreria Municipiului Tulcea, beneficiar: A.R.B.D.D. Tulcea, Cod fiscal: 3722040, specificând la explicaţii: "tarif acces pentru persoane și (nume persoană)"

You can send your enquiry via the form below.

Green Village Resort 4*, Sfantu Gheorghe