Reconectare cu natura

4 Days

OFERTA 1
Tarif 1190 ron/adult, Copiii sub 5 ani au gratuitate, 6-12 ani reducere de 50%

Pretul include: 3 nopți cazare cu demipensiune, ciubăr cu apă caldă, atelier de olărit, foc de tabără


OFERTA 2, perioada 10-12 martie
Tarif 690 ron/adult, Copiii sub 5 ani au gratuitate, 6-12 ani reducere de 50%

Pretul include: 2 nopți cazare cu demipensiune, ciubăr cu apă caldă și sare din salina, foc de tabără, yoga


OFERTA 3
Tabere de grup:
Tarif copil – 980 lei/copil
Tarif adult + copil – 1690 lei (pachet adult insotitor + 1 copil)

Pretul include: cazare 3 nopți cu pensiune completă, atelier de olărit, drumeție cu ghid local, ciubăr cu apă caldă și foc de tabără
Pentru al doilea, respectiv al treilea copil, tariful* este de 700 lei/copil/cu toate serviciile incluse (in camera cu un adult si un copil)

Aceste pachete de cazare și servicii incluse, au un itinerariu flexibil, activitatile se organizeaza local in functie de numarul de participanti si de excursiile achiziționate : intr-o zi se poate face atelierul, in alta zi drumetia cu ghid, o zi in ritmul propriu puteti vizita asezarile rupestre si pesterile de la Bozioru, cascada Pruncea, Manastirea Carnu, Muzeul Chihlimbarului.

Pachete la munte cu activitati locale incluse

Invitatie in zona rurala a Buzaului
Pachete de cazare in camere traditionale, masa cu bucate locale, activitati locale: drumetie cu ghid local, atelier de olarit indrumat de mesteri olari, vizita in gospodariile localnicilor, vizita muzeu Colti, vizita Biserica Alunis si a asezarilor rupestre (chilii sapate in stanca).

Cazarea se face intr-o casă de oaspeți situată în comuna Colți. Locatia dispune de 6 camere, capacitate de cazare 15 de locuri, masa in regim demipensiune sau pensiune completa, ciubar (contra-cost 250 ron/seara), spatiu pentru foc de tabara.

Șederea și pachetele turistice comercializate susțin și finanțează activitatea ONG-ului Centrul de Artă Aluniș, care dezvoltă proiecte menite să susțină dezvoltarea sustenabilă a comunității locale protejând patrimoniului cultural și natural local.

Day 1 :
Itinerariu

Servicii

Incluse:

  • cazare cu masa conform oferta

Optionale

  • Activități opționale:
  • atelier de olărit, drumeție cu ghid local, ciubăr cu apă caldă și foc de tabără, rafting (depinde de sezon), atelier de țesut la război, atelier pictură, închiriere biciclete, concert folk live

You can send your enquiry via the form below.

Reconectare cu natura