Reconectare cu natura

4 Days

Va propunem Reconectare cu natura intr-o destinatie atractiva, nu este foarte departe de Bucuresti (3 ore, 150km), cu popasuri pentru degustari de vinuri la cramele din Urlati sau Tohani, cu pranz la Ferma Dacilor sau in alte locatii din zona.

Descopera istoria și tradițiile zonei Aluniș-Colți, ia la pas ulițele satelor, interacționeaza cu localnicii, mergi în căutare de fosile și chihlimbar sau urcă-te pe dealurile din jur pentru a admira peisajul. In zona ai posibilitatea de a vizita atractii precum Muzeul Chihlimbarului din Colți, chiliile de la Biserica din Piatră, asezarile rupestre si pesterile de la Bozioru, cascada Pruncea, Manastirea Carnu, Centrul de Artă Aluniș, sub indrumarea unui ghid local de turism.

Cazare la Aluniș Retreat sau Casa Lila, constructii în stil tradițional cu servire de produse locale si diverse feluri de mâncare locala, cu diverse ateliere si experiențe noi. Veniturile încasate merg către susținerea de proiecte în comunitate pentru revitalizarea tradițiilor, susținerea membrilor vulnerabili și dezvoltarea satului ținând cont de nevoile comunității și specificul local. 

Oferta Viata la sat, martie-iulie 2023
Tarif 690 ron/adult

Include: 2 nopți cazare cu pensiune completa, sezatoare razboi de tesut si tors lana, atelier de olărit, vizita gospodarii. Rezervari cu minim o saptamana inainte de cazare


Oferta de Weekend, martie-iulie 2023
Tarif 590 ron/adult

Include: 2 nopți cazare cu demipensiune, atelier de olărit, drumeție cu ghid local. Rezervari cu minim o saptamana inainte de cazare


Oferta Minivacanta, martie-iulie 2023
Tarif 790 ron/adult, Copiii sub 5 ani au gratuitate, 6-12 ani reducere de 50%

Include: 3 nopți cazare cu demipensiune, sezatoare razboi de tesut, atelier de olărit, drumeție cu ghid local. Rezervari cu minim o saptamana inainte de cazare


Oferta Tabere/grupuri:
Tarif copil – 980 lei/copil
Tarif adult + copil – 1690 lei (pachet adult insotitor + 1 copil)

Include: cazare 3 nopți cu pensiune completă, atelier de olărit, drumeție cu ghid local, ciubăr cu apă caldă și foc de tabără
Pentru al doilea, respectiv al treilea copil, tariful* este de 700 lei/copil/cu toate serviciile incluse (in camera cu un adult si un copil)

Aceste pachete de cazare și servicii incluse, au un itinerariu flexibil, activitatile se organizeaza local in functie de numarul de participanti si de excursiile achiziționate: intr-o zi se poate face atelierul, in alta zi drumetia cu ghid, o zi in ritmul propriu pentru vizite la obiectivele turistice din zona.

Pachete la munte cu activitati locale incluse

Invitatie in zona rurala a Buzaului
Pachete de cazare in camere traditionale, masa cu bucate locale, activitati locale: drumetie cu ghid local, atelier de olarit indrumat de mesteri olari, vizita in gospodariile localnicilor, vizita muzeu Colti, vizita Biserica Alunis si a asezarilor rupestre (chilii sapate in stanca).

Cazarea se face intr-o casă de oaspeți situată în comuna Colți. Locatia dispune de 6 camere, capacitate de cazare 15 de locuri, masa in regim demipensiune sau pensiune completa, ciubar (contra-cost 250 ron/seara), spatiu pentru foc de tabara.

Șederea și pachetele turistice comercializate susțin și finanțează activitatea ONG-ului Centrul de Artă Aluniș, care dezvoltă proiecte menite să susțină dezvoltarea sustenabilă a comunității locale protejând patrimoniului cultural și natural local.

Servicii

Incluse:

  • cazare cu masa conform oferta

Optionale

  • Activități opționale:
  • atelier de olărit, drumeție cu ghid local, ciubăr cu apă caldă și foc de tabără, rafting (depinde de sezon), atelier de țesut la război, atelier pictură, închiriere biciclete, concert folk live

You can send your enquiry via the form below.

Reconectare cu natura