Invitatie in Madrid, pachet de weekend

Invitatie Madrid cu avion, plecari joi-vineri, retur duminca-luni.

  • 399 euro/copil < 11,99 ani
  • 599 euro/adult
    *cotatii valabile pentru lunile iunie, iulie, august, septembrie,
    *rezervari cu minim 30 de zile inainte de data dorita de plecare!

Cu acest pachet de tip family alegi sa pretreci timp de calitate cu familia, activitatile sunt adaptate familiilor cu copii de diverse varste.

Invitatie in Madrid, Pachet de weekend
http://www.turismin.ro
  • avion

Pachet de weekend in Madrid cu activitati locale incluse

Detalii activitati:

Madrid Amusement Park
Veți avea puncte de informatie despre diferitele atracții, restaurante, baruri, cantine, spectacole, magazine, distracții și distracții răspândite în diferitele zone tematice ale parcului. Încercați atracții cu noduri albe, cum ar fi Tornado, la Lanzadera și Abismo, încercați leagănele uriașe cu mișcări de 180 de grade și o plimbare de 63 de metri în cădere liberă. Îndrăznește să încerci tarantula roller-coaster-ul care oprește inima, unde nu numai că vei merge în sus și în jos, dar te vei învârti în timp ce faci asta!
Emoția continuă cu plimbări pe apă, cum ar fi Fiordurile și Rapidurile – modalitatea perfectă de a vă răcori. Și dacă aveți nevoie de puțină relaxare, atunci Zona de liniște este doar ceașca dvs. de ceai cu plimbări cu barca în junglă și o roată Ferris de 15 metri înălțime.
Alte atracții includ teatre de păpuși și plimbări cu trenul.
Veți găsi, de asemenea, o selecție largă de restaurante, magazine fast-food, baruri și cafenele, facilități, precum și magazine de suveniruri, care nu sunt incluse in pretul biletului de acces in parcul de distractii.

Bernabeu Tour and Real Madrid Museum
Cele mai înfocate vise ale tuturor fanilor lui Real Madrid se vor împlini în acest tur care începe cu o vedere panoramică de pe terasa de al patrulea nivel.
De asemenea, veți avea ocazia să faceți un tur exclusivist în jurul stadionului, vizitând locuri care sunt în mod normal închise fanilor obișnuiți. Mergeți în tunelul care duce la vestiare, stați pe banca jucatorilor și încercați să vă imaginați cum văd managerii jocul. Intră pe teren și chiar vizitează boxa regizorilor: cea mai exclusivistă zonă a Stadionului Santiago Bernabeu, rezervată oficialilor ambelor echipe, demnitarilor și invitaților speciali. Este, de asemenea, locul în care căpitanii lui Real Madrid au ridicat multe dintre trofeele câștigate de-a lungul istoriei ilustre a echipei.
Veți fi apoi invitat să vizitați muzeul oficial Real Madrid Museum, care sărbătorește istoria legendară a lui Real Madrid, permițându-vă să călătoriți pe linia memoriei împreună cu echipa și să aflați totul despre victoriile acesteia. Muzeul conține exponate memorabile!
FAUNIA

Aflați direct despre biodiversitate în timp ce experimentați căldura și umiditatea tropicelor și frigul înghețat din regiunile polare. Experimentați întunericul și pericolul celei mai negre nopți cu toate simțurile, foșnetul târâiilor înfiorătoare și urletul maimuțelor sus, sus în copaci. Simțiți peria aripilor de fluture pe piele și priviți piranhai care se hrănesc cu voracitate. Vedeți pinguinii care se plimbă pe uscat înainte de a se scufunda grațios în apă și apropiindu-se de wallabii, pelicani și broaște țestoase uriașe.
Iar dacă aveți nevoie să vă reîncărcați bateriile, puteți alege dintr-o gamă largă de baruri, restaurante și cafenele potrivite pentru toate gusturile și buzunarele. Una peste alta, o zi grozavă de explorare a naturii pentru toată familia!
Biletul de intrare in faunia nu include si suvenirurile, masa, ori alte costuri in parc, doar contravaloarea accesului.


Madrid City Tour Hop-On Hop-Off Tour

Vezi Madridul în ritmul tău, fără grabă sau bătăi de cap cu acest tur pitoresc la bordul unui autobuz cu etaj. Bucurați-vă de vederile panoramice ale capitalei vibrante și fascinante ale Spaniei de la etajul acestui autobuz deschis. Acest tur hop on-hop off vă oferă flexibilitate completă pentru a urca și a coborâ ori de câte ori doriți.

Explorați orașul pe îndelete, cu același bilet (de 24 ore sau 48 ore in functie de biletul ales), schimbând oricare dintre cele două rute în orice moment și aflați mai multe despre istoria Madridului cu un sistem convenabil de căști audio în 14 limbi. Există diferite rute disponibile, acoperind Madridul istoric și modern. Vei fi condus prin piețele elegante și clădirile baroc din Madridul Habsburgic, prin bulevarde largi și pline de viață și piețe linistite, unde timpul pare să trebuiască să se oprească, văzând astfel unghiuri surprinzătoare și necunoscute în această metropolă modernă.

Autobuzele sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie, oferindu-vă un tur confortabil, complet. Veți primi o hartă și un ghid care indică toate opririle de pe fiecare traseu. Frecvența serviciilor depinde de perioada anului, autobuzele trecând regulat la fiecare între opt și 15 minute. Acesta este cu siguranță cel mai simplu și mai atractiv mod de a vedea Madridul in ritmul tau.

Itinerariu

Stop offs (Blue Line) (80 MINUTES)
1. Paseo del Prado, s/n, 28014 Madrid
2. Puerta de Alcala
3. Calle Serrano
4. Plaza de Colón
5. Plaza Cibeles
6. Gran vía
7. Plaza de España, 7
8. Calle de Ferraz, 1
9. Teatro Real
10. Bailén
11. Puerta de Toledo
12. San Francisco El Grande
13. Calle de Bailén,10
14. Plaza Mayor
15. Puerta del sol
16. Calle de Alcalá,42
17. Paseo del Prado,8
18. Calle de Santa Isabel,52
19. Plaza de Murillo,2

Stop offs (Green Line) (105 MINUTES)
1.
2. Plaza Cibeles
3. Plaza de Colón
4. Paseo de la Castellana,40
5. Calle de José Gutiérrez Abascal,2
6. Nuevos Ministerios
7. Av. de Concha Espina,1
8. Calle Juan de la Cierva,3
9. Calle de Serrano,122
10. Serrano
11. Museo Arqueológico
12. Puerta de Alcala
13. Puerta del sol
14. Plaza de las Cortes

Itinerary

sosire, check-in hotel, timp liber, acces Faunia

Hop on hop off
vizita stadion
timp liber

Hop on hop off
parc distractii

zi destinata formalitatilor de retur: mic dejun, check-out hotel, retur catre aeroport cu cel putin 2-3 ore ianinte de ora decolarii inscrisa pe ticket

Servicii

incluse:

  • -cazare 3 nopti
  • -mic dejun
  • -transport avion
  • -taxe aeroport
  • -bagaj mana si cala 23 kg
  • -tur stadion Bernabeu care include si vizita la muzeu Real Madrid
  • -2 zile (48ore bilet) hop on hop off tour Madrid
  • -ticket parc amenajat Faunia
  • -ticket acces Madrid Amusement Park
  • *cazarea se face la hotel 3 stele cu acces facil mijloace de transport urbane sau similar (se prezintă în ziua înscrierii)
  • Espahotel Gran Vía ***
  • Espahotel Plaza de España ***

Nu sunt incluse

  • taxe de oras (aprox 3-5 euro/noapte - se achita la hotel)
  • transferul aeroport-hotel-aeroport (optional)

You can send your enquiry via the form below.

Invitatie in Madrid, pachet de weekend
  • avion