Turul lui Dracula

Turul lui Dracula, alternativa disponibila cu plecare in fiecare zi:

Vizita la Castelul lui Dracula

Servicii incluse:
-transport
-ghid
Nu sunt incluse:
-taxa de acces castel Bran si Peles
-mese

Exploreaza fascinanta regiune a Transilvaniei alegand unul dintre cele mai bune tururi ale Castelului Dracula. Transilvania îți va lua răsuflarea cu peisajul său montan frumos, arhitectura gotică și satele medievale pitorești. Vei iubi acest tur ghidat pentru ca isi croieste drum spre Bucuresti. De asemenea, vizitati uimitorul Castel Peles din Sinaia „Perla Carpatilor”.
Vizita incepe cu Castelul Bran, unde legenda contelui Dracula este păstrată în viață pe tot parcursul anului. Construit în secolul al 13-lea Castelul Bran este o cetate intrigantă de deal și unul dintre cele mai renumite repere din România. Turiștii se adună din toate colțurile lumii pentru a experimenta un tur ghidat al acestui castel maiestuos, care este renumit că a aparținut lui Vlad Țepeș, presupusa sursă de inspirație pentru contele Dracula.

Urmeaza un tur de mers pe jos brașovean, care este un tur ghidat în jurul unui oraș medieval, înconjurat de falnicul Munte Carpați. Acest tur al orașului Brașov va avea loc în centrul istoric unde vom vizita Biserica Neagră, Piața Sfatului și Zidurile Vechi, veti avea si timp pentru a explora in ritmul propriu, sa faceti cumpărături sau sa luati masa.

You can send your enquiry via the form below.

Turul lui Dracula