Targul de Craciun

4 Days

Piata Craciun la Viena

Ibis Wien City 3 stele, Vienna
299 euro/adult/pachet, loc in camera dubla standard

Piata Craciun la Praga

Seifert hotel 4 stele, cartier Zizkov, Prague (1.77 km de centru)
275 euro/adult/pachet, loc in camera dubla standard

*locuri limitate la clasa tarifara propusa, procesare rezervare in baza unui avans minim la confirmare, diferenta de plata cu 15 zile inainte de plecare!
Pentru zilele 24, 25, 26.12 se aplica suplimentele cotatiilor din sezonul de varf.

Piata de Craciun din Viena
De ce să alegi o singură piață de Crăciun când poți avea o mulțime? În Viena, mai mult de 20 de sate festive umplu cele mai frumoase piețe și stau pe fundaluri impresionante imperiale, precum palatele Schönbrunn și Belvedere. Cele mai vechi dintre toate este Visul de Crăciun de la Viena pe Rathausplatz, cu peste 150 de standuri tradiționale amplasate în fața Primăriei. Pentru ceva puțin diferit, încercați Art Advent pe Karlsplatz, unde accentul este pus pe artă și meșteșuguri handmade. Mâncarea este organică si divertisment teatral în direct…

Piata de Craciun din Paraga
Praga are un aspect de poveste pe tot parcursul anului, dar cand vine Crăciunul, capitala cehă adaugă un aer suplimentar de stralucire. În centrul acțiunii se află Piața Orașului Vechi, unde un copac de Crăciun humungous este îmbrăcat în lumini și există un grajd cu animale vii pentru si ca copiii să poată admira indeaproape animalele de companie. Printre rândurile de colibe de lemn cu baldachin roșu, cu dantele brodate și decorațiuni tradiționale de Crăciun (bauburile din sticlă cehă fac un suvenir festiv excelent), fortificați-vă cu klobása (cârnați la grătar), trdelník ( aluat acoperit cu zahăr, prăjit pe cărbuni fierbinți) și medovina (vin de miere fierbinte).

Piata de Craciun din Amsterdam
Este posibil ca Amsterdam-ul să nu aibă o piață dedicată de Crăciun, dar acest lucru nu oprește orașul să se transforme. Toate piețele obișnuite se aprovizionează cu specialități de sezon; Teatrul Koninklijk Carré expune Circul Mondial de Crăciun și un patinoar în aer liber apare în fața Rijksmuseumului, Festivalul Lumina de la Amsterdam se agită în oraș, umplând străzile, canalele și parcurile cu o selecție magică de instalații iluminate. În timp ce va rătăciți pe canale, gustați niște oliebollen – gogoșile de sezon nu sunt deloc sănătoase, dar, se pare, îndepărtează spiritele rele…

Piata de Craciun din Lisabona
Doriți să evitați iernile reci și gri ale altor destinații de vacanță? Portugalia prezintă alternativa perfectă, cu vreme mai caldă și tot felul de atracții festive. Iată care sunt cele mai bune piețe de Crăciun din Lisabona: Wonderland Lisboa, Campo Pequeno Christmas Market, Natalis, Rossio Christmas Market, Óbidos Vila Natal.
Lisabona este cunoscută pentru clădirile colorate, cerul însorit și apropierea de apa, pictând o imagine a escapadei ideale de vară. De fapt, vă recomandăm să vizitați Lisabona în decembrie, când străzile sale prind viață cu lumini, muzică și atracții. Plimbă-te printre tarabe, savurând o băutură caldă și bucurându-te de experiența unică a unei ierni portugheze … s-ar putea să rămâi până la primăvară.

  • - 3 nopti cu mic dejun
  • -transport avion
  • -taxe aeroport
  • -bagaj mana si bagaj cala 23 kg/pasager
  • -check-in gratuit in aeroport

Optionale

  • -asigurari medicale sau Storno
  • -transferul aeroport-hotel-aeroport
  • -alte costuri locale neincluse in pachet

You can send your enquiry via the form below.

Targul de Craciun

Sejur cu

  • avion