Pensiune in Calimanesti - 2 Zile

terasa

Pensiunea 3 margarete, situata in centrul orasului Calimanesti, cu acces la internet Wi-fi, bai cu cabina de dus, paturi matrimoniale sau twin, categorie trei margarete, acces la parcarea publică stradala.

Camere dotate cu minibar, TV-LCD cu acces prin cablu, baie cu cabina de duş, balcon (camere de la etajul 1), aer condiţionat (camerele de la mansardă).

Capacitate cazare: 5 camere duble (cazare maxim 2 adulti+ 1 copil varsta 0-7 ani), 1 camera tripla (max.3 adulti), 1 apartament (max. 4 adulti si 1 copil 0-7 ani).

Tarif cazare
140 lei / camera dubla / noapte (vineri-duminica),
120 lei/ camera dubla / noapte (duminica-vineri)

In apropierea pensiunii gasiti restaurante si magazine (la 200-300 de metri). Turistii pot consuma o cafea sau o bautura in zona de primire a oaspetilor prevazuta cu bar. In perioada sarbatorilor de iarna, pensiunea se poate inchiria integral pentru 3 nopti de Craciun sau Revelion.

Accesul la piscine termale publice în aer liber este destul de facil, cea mai apropiata piscina este la 500 de metri de pensiune.

Atractii turistice: Mănăstirile Cozia (4 km), Turnu (7 km) si Stănişoara (11 km), Castrul roman Arutela (5 km), Cascada Lotrişor şi Parcul Naţional Cozia (11 km)

Trimite cerere

De la turisti