Hotel Izvoare, Caciulata

Hotel Izvoare, Caciulata este amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de
privelistea unica a Masivului Cozia, a Parcului Izvoare si a raului Olt, situat la o distanta de 18
km de Rm. Valcea si 80 de km de Sibiu pe DN 7 – E 81, poate fi gazda perfecta in orice anotimp.
Primavara va puteti bucurade razele soarelui de pe terasa hotelului si puteti admira peisajul din jurul hotelului, vara puteti petrece vacante cu familia facand excursii, puteti face plaja la piscina exterioara, toamna puteti admira mantia aramie a padurii sub un soare bland, iar in timpul ierni va puteti bucura de
atmosfera de sarbatori cu aroma vinului fiert sau de ce nu o partida de ski.

Tipuri de camere:
Camerele standard (16-18 mp) vedere laterala si sunt dotate cu 2 paturi twin ce se pot apropia, capacitate maxima 2 persoane.
Facilitati: sistem de inchidere pe baza de cartela, instalatie de climatizare cu control digital, 2 paturi 90*200/ 1 pat 180*200, seif cu inchidere electronica, telefon, minibar, SMART TV, Baie cu dus walk-in (4-5mp), uscator de par si oglinda pentru cosmetica, halate si papuci

Camerele Deluxe ( 19-22 mp) au vedere laterala si sunt dotate cu 2 paturi twin ce se pot apropia, grad de ocupare maxim 2 adulti si 1 copil sub 6 ani care doarme in pat cu parintii.
Facilitati: sistem de inchidere pe baza de cartela, instalatie de climatizare cu control digital, 2 paturi 90*200/ 1 pat 180*200, seif cu inchidere electronica, telefon, minibar, SMART TV, Baie cu dus walk-in (4-5mp), uscator de par si oglinda pentru cosmetica, halate si papuci

Camerele Duble Superioare (16-18mp) cu balcon, dotate cu 2 paturi twin ce se pot apropia, cu grad de ocupare single sau duble, maxim 2 persoane. Nu exista optiunea pentru pat suplimentar in camera.
Facilitati: balcon, sistem de inchidere pe baza de cartela, instalatie de climatizare cu control digital, 2 paturi 90*200/ 1 pat 180*200, seif cu inchidere electronica, telefon, minibar, SMART TV, Baie cu dus walk-in (4-5mp), uscator de par si oglinda pentru cosmetica, halate si papuci

Camerele King Deluxe: 20-24mp , aflate la ultimul etaj, sunt prevazute cu o terasa spatioasa, dotata cu canapea, fotolii si masuta, cu o baie spatioasa si facilitatile oferite la nivel superior.
Facilitati: sistem de inchidere pe baza de cartela, instalatie de climatizare cu control digital, pat matrimonial 180*200, seif cu inchidere electronica, telefon, minibar, SMART TV, terasa dotata cu mobilier complet, baie cu cada, halate si papuci

Camera executive (30-33mp), cu zona de relaxare, canapea extensibila si un pat matrimonial, dressing-ul, camerele de baie ultra-spatioase prevazuta cu cada, terasa.
maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii sub 14 ani.
Facilitati: Terasa dotata cu canapea, fotolii si masuta, Dressing, sistem de inchidere pe baza de cartela, instalatie de climatizare cu control digital, pat matrimonial 180*200, canapea extensibila 140*200 cm, halate si papuci

Junior suite:  40-42 mp, dispun de o camera dotata cu pat matrimonial si un living prevazut cu o canapea extensibila, fiecare dintre acestea fiind dotate cu Smart TV.
Apartament maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii cu varsta mai mica de 14 ani.
Facilitati: sistem de inchidere pe baza de cartela, instalatie de climatizare cu control digital, pat matrimonial 180*200cm, canapea extensibila 140*200 cm, halate si papuci

Piscina exterioara: contine apa geotermala (temperatura apei fiind de 35-37C, iar adancimea piscinei de 1.4m). Apa provine de la unul dintre izvoarele termale, apa incalzita in subteran de activitatile geotermale ale pamantului, bogata in saruri, minerale si dioxid de carbon.
Apa termală conţine minerale precum calciu, sodiu, potasiu şi magneziu, minerale incluse şi în factorul natural de hidratare, o componentă ce asigură hidratarea pielii.
In sezonul cald, piscina dispune si de o terasa exterioara, unde va puteti delecta cu bauturile si reparatele preferate. Piscina exterioara, terasa din zona piscinei dar si curtea interioara a hotelului ofera o adevarata oaza de relaxare si de visare fiind locul ideal pentru incarcarea bateriilor si mentinerea echilibrului general.

Itinerary

zile

Servicii

Include

  • Pachetul include
  • 3 nopți de cazare 14, 15 si 16 aprilie.
  • 3 mic dejun bufet suedez în data de 15, 16 si 17 aprilie.
  • Cina de bun venit în data de 14 aprilie începand cu ora 19:00 (cu meniu fix, prestabilit, ce include mâncare si băuturi non alcoolice).
  • Prânz în data 15 aprilie între orele 13:30 – 15:00 (cu meniu fix prestabilit).
  • Cina în data de 15 aprilie începănd cu ora 19:00 (cu meniu fix, prestabilit, ce include mâncare si băuturi non alcoolice).
  • Prânz pascal în data de 16 aprilie servit in intervalul 13:30 – 15:00 (cu meniu fix prestabilit ce include mâncare, băuturi alcoolice și non alcoolice).
  • Cină festivă în data de 16 aprilie, începând cu ora 19:00 (meniu fix, prestabilit, ce include mâncare, băuturi alcoolice și non alcoolice). Programul muzical va fi asigurat de DJ .
  • Acces la piscina exterioară, loc de joacă pentru copii cu vârsta mai mică de 9 ani, sala de sport, parcare, internet Wi-Fi

Nu include

  • sauna finlandeza, taxa statiune

Intrebari

Condiții de anulare

Anularea unei rezervari garantate prin plata unui avans se poate face fara penalitati in maxim 14 zile de la plata avansului. In cazul in care anularea se face peste acest termen, sejurul poate fi reprogramat, în caz contrar avansul achitat nu se restituie. În cazul în care suma nu este achitată integral până la termenul stabilit, rezervarea se va anula, iar avansul nu se restituie.

You can send your enquiry via the form below.

Hotel Izvoare, Caciulata