Ferma Dacilor Tohani

Inspirați de decența confortului minimalist, s-a păstrat din cotidianul actual doar electricitatea și apa caldă, iar semnalul GSM și accesul la internet – doar atât cât să poți anunța acasă că ai ajuns cu bine într-un loc de poveste. Și pentru a nu destrăma vraja momentului și-a mediului, în nicio odaie nu s-a pomenit televizor.

Odăile sunt pricopsite toate cu baie proprie. Așternurile sunt albite la vâltoare (*spălătorie) și zvântate în tihnă de adierea blândă a vântului și mângâierea soarelui la apus. Ne plac odăile frumos rânduite și primenite pentru oaspeții de seamă.

S-au rânduit cu drag și atenție la detalii pentru voi, 21 de odăi, 4 căsuțe suspendate, 4 colibe dacice (in curs de finalizare) și 6 cabane pădure:

  • 15 Odăi (tip A), prevăzute cu pat matrimonial și fereastră;
  • 7 Odăi (tip B), prevăzute cu pat matrimonial și cu două ochiuri de geam, tip luminatoare;
  • 4 Căsuțe Suspendate, prevăzute cu pat matrimonial și canapea extensibilă;
  • 4 Colibe Dacice, prevăzute cu pat matrimonial (în constructie).
  • 6 Cabane pădure, fiecare cabană din pădure este dotată cu 2 paturi duble matrimoniale și o canapea extensibilă de o persoană. Capacitatea maximă recomandată este de 4 adulți + 1 copil(6-12ani) sau 4 adulți + 2 copii(0-5 ani).
  • 10 Locuri de campare și parcare pt. mașini si autorulote

Facilitati

Răsfăț de voie
Cele 40ha vă vor oferi toate motivele pentru a vă bucura și profita din plin de răsfățul geografic al zonei. Vă puteți muta cu hamacul sau șezlongul de la soare la umbră și invers, în funcție de sezon puteți lua la picior sau la sanie dealurile ce trăjuiesc Ferma, sau pur și simplu vă puteți acompania cu o chitară la focul de tabără sau la gura sobei.

Înaripatele sau cornutele domestice ale fermei, iepurii și căprioarele găzduite temporar, pot face deliciul copiiilor și de ce nu, pot constitui adevărata lor lecție de zoologie.

Avansați sau începători deopotrivă, vă puteți bucura de-o experiență inedită în șa. Lecțiile de inițiere în tainele călăriei, plimbările călare sau cu trăsura în natură și sesiunile foto ecvestre inedite vă așteaptă la Ferma Dacilor.

De asemeni am pregătit pentru voi un teren de fotbal, volei, badminton, tenis de picior și baschet. Oferim echipament: palete, mingi, fluturași.

Lecție inițiatică de călărie în manej – 10 lei/2 ture.
Plimbare călare – 120 lei/ 45 min.
Plimbare cu trăsura – 500 lei/ 45 min (2-4 pers)
Închiriere teren de fotbal – 15 lei/ oră/ persoană

Degustări de vinuri
Amplasată pe Paralela 45, regiunea Dealu Mare se bucură de aceleași condiții pedoclimatice cu regiunea franceză Bordeaux sau cu nordul însorit al Toscanei. Astfel vinurile cramelor din zonă sunt foarte apreciate, invitând deopotrivă la răsfăț, taifas la ceas târziu sau pierzanie. Vă recomandăm așadar să profitați de abolirea decretului lui Deceneu și să dați cep curiozității, vizitând, măcar pentru o degustare, Cramele Lacerta, Vitis Metamorfosis, Budureasca, Davino, Bazilescu, Serve, Halewood, Rotenberg, Ceptura.

Obiective turistice în zonă
Situl dacic de la Budureasca;
Muzeul Conacul Bellu – Urlați. (32km)
Statiunea Balneoclimaterica Sarata Monteoru (38 km)
Muzeul Județean de Științele Naturii „Prahova” (45km)
Vulcanii Noroiosi Paclele Mari si Mici (60 km)
Bălți de pescuit ( Fulga, Ratca – 30km)

Începând din 15 aprilie, Domeniul Ferma Dacilor poate acomoda, pe un teren special amenajat, cel putin 10 autorulote sau rulote + autoturisme.

Facilități puse la dispoziție:

  • Loc de campare și parcare pt. mașină (dacă este cazul)
  • Acces la sursă de apă potabilă/ golirea toaletei
  • Nu sunt permise amenajarea de grătare și focuri de tabără.

Prețul este de 60 lei/zi si include: taxa pentru turism/ taxa de deșeuri/ taxa de mediu.

You can send your enquiry via the form below.

Ferma Dacilor Tohani