Croaziera Nil, Nava JAZ Crown 5* - 8 Days

croaziera pe nil
Descrierea pachetului

de la 799 euro / adult in camera dubla, include: transport avion Bucuresti – Luxor – Bucuresti, bagaj de cala, bagaj de mana, taxe de aeroport, transfer aeroport – port – aeroport, croaziera 7 nopti cu pensiune completa

Ziua 1. București – Luxor
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Luxor. Transfer catre port și imbarcare pe nava JAZ Crown Prince 5* sau similar. Seara se poate opta pentru Spectacol de sunet si lumini ** sau Plimbare cu trasura si felucca**. Cazare la bordul navei de croazieră.Ziua 2. Luxor – Edfu
Mic dejun. Dimineata devreme excursie opțională ‘’Plimbare cu balonul’’**.   Apoi vizita pe Malul Vestic al Nilului pentru a vedea Valea Regilor* – cunoscută pentru mormintele faraonilor și regilor egipteni (cu acces la 3 morminte ale faimosilor regi din perioada Egiptului Antic), Colosii lui Memnon* si Templul Reginei Hatshepsut* – singura femeie faraon din istoria Egiptului. Dupa pranz, navigare in directia Edfu via Esna.  Intr-o atmosfera relaxanta, se va servi ceaiul. Dupa cina, Managerul vasului va invita la Cocktail Party la bordul navei.  Cazare la bord.Ziua 3. Edfu – Kom Ombo – AswanMic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Templul Edfu* apoi navigam catre Kom Ombo. Dupa pranz se serveste ceaiul pe punte. Timp liber in Kom Ombo. Navigare in directia Aswan. Cina pe vas urmata de Galabya Party. Vom avea ocazia sa descoperim muzica si costumele traditionale egiptene.  Cazare la bordul navei de croazieră.Ziua 4. Aswan

Mic dejun. Timp liber sau, opțional excursie la barajul din Aswan*, excursie la Templul Philae*, dedicat zeiței Isis si la Obeliscul Neterminat *. Pranz. Optional, plimbare cu felucca** în jurul Insulei Elephantine pentru a vizita Grădina Botanică** sau Satul Nubian**. Seara, optional Spectacol de sunet si lumini**. Cina si cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 5. Abu Simbel – Aswan

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Aswan sau participare la excursia opțională care se poate rezerva la fata locului, cu plecare dimineata devreme catre templul din Abu Simbel** – ridicat in timpul dinastiei a XIX-a, de catre Ramses al II-lea. Abu Simbel este inclus in Patrimoniul UNESCO si se face remarcat, in primul rand, prin masivele statui de piatra ale lui Ramses si a sotiei sale Nefertari. Pranz. Cina si cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 6. Aswan – Kom Ombo – Luxor

Navigam devreme spre Kom Ombo. Mic dejun. Vizita la Templul Kom Ombo*. Navigare spre Edfu. Dupa pranz se navigheaza spre Luxor via Esna. Cina si cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 7. Luxor
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Templele Karnak & Luxor*. Pranz. Dupa-amiaza libera la dispozitie. Cina si cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 8. Luxor – București

Mic dejun. Formalitati check-out. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

Note importante:

*Pachetul de excursii optionale se poate rezerva doar in avans la tariful special de de 199 Euro/ persoana, si include urmatoarele vizite: Templul Karnak, Templul Luxor, Valea Regilor, Templul Hatshepsut, Colossi din Memnon, Templul Kom Ombo,  Templul Philae din Aswan, Barajul Inalt din Aswan, Obeliscul Neterminat din Aswan.

Pachet excursii opționale pe parcursul croazierei: 259 Euro/ persoană (pentru plata la fata locului)

Excursiile marcate cu ** se pot rezerva doar la fata locului si nu sunt incluse in pachetul de excursii optionale

Programul croazierei poate fi modificat în funcție de condițiile meteo și de navigație.

In functie de programul vizitelor la obiective, micul dejun se va servi foarte devreme sau la pachet.

Nota: Acest mesaj reprezinta o oferta si nu o confirmare a rezervarii.

Numarul de locuri este limitat, iar disponibilitatea poata fi garantata doar in momentul unei rezervari ferme.

Pentru o rezervare ferma avem nevoie de numele si datele de identificare ale titularului rezervarii (Nume, CNP, serie/nr CI, adresa si telefon/email de contact) precum si de numele complete ale insotitorilor.

Optional, va oferim si posibilitatea de a incheia asigurare de calatorie medicala si storno.

Asigurarea storno se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul.

#restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 10% achitat la momentul rezervarii. Plata finală este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.

**Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare. Exceptie de la aceste condiții speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.

Servicii

Incluse

 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Luxor - Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • Taxe de aeroport
 • Transfer aeroport - port - aeroport
 • Croaziera 7 nopti cu pensiune completa

Nu sunt incluse

 • Asigurare medicala/ storno (Neinclus)
 • Taxa service croaziera - 50 Euro/ persoana (obligatorie, se achita la fata locului) (Neinclus)
 • Taxa de viza 27 USD au 25 EUR (se plateste in aeroport) (Neinclus)
 • Rezervare Servicii optionale
 • Pachet excursii optionale - 199 Euro/ pers (Optional)
 • Extensie sejur Hurghada 7 nopti (Hotel Amarina Abu Soma 5* sau similar, All Inclusive) - 500 Euro/ pers (Optional)

You can send your enquiry via the form below.

Croaziera Nil, Nava JAZ Crown 5*

Croaziera

 • vas de croaziera