Charter Luxor – Croaziera pe Nil 4 nopti & sejur Hurghada 3 nopti - 8 Days

croaziera pe nil si hurghada

Descrierea pachetului

Tarif plecare 02.04: 699 euro

Tarif plecare 09 / 16 / 23.04: 899 euro

 • tariful este de adult in camera dubla, include transport avion Bucuresti – Luxor/ Hurghada – Bucuresti, taxe de aeroport, bagaj de cala, bagaj de mana, croaziera pe Nil 4 nopti cu pensiune completa, cazare 3 nopti cu ALL INCLUSIVE la hotel 5* in Hurghada, asistenta turistica in limba romana, toate transferurile mentionate in program

Ziua 1. București – Luxor

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Luxor. Transfer catre port și imbarcare pe nava JAZ Crown Prince 5* sau similar. Timp liber la dispozitie sau excursie opțională pe Malul Estic al Nilului pentru a vizita Templul Karnak*, complex religios dedicat zeului Amon-Ra, și Templul Luxor*. Optional se poate opta si pentru Spectacolul de sunet si lumini**. Cina si cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 2. Luxor – Esna/Edfu
Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie sau excursie optioala pe Malul Vestic al Nilului la Valea Regilor*, cunoscută pentru mormintele faraonilor și regilor egipteni, vizită la Templul Reginei Hatshepsut*- singura femeie faraon din istoria Egiptului – la Deir el-Bahari și la Coloșii din Memnon*. Pranz si navigare spre Esna. Sosire la ecluza Esna. Seara, navigare in directia Edfu. Cina si cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 3. Edfu – Kom Ombo – Aswan

Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Edfu, unde se poate vizita templul dedicat zeului Horus*, fiul lui Osiris – unul din cele mai bine conservate temple din Egipt. Navigare spre Kom Ombo. Pranz la bord. Se viziteaza Templul Kom Ombo* dedicat zeilor Sobek si Haroeris. Navigare in directia Aswan. Cina si cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 4. Aswan – Abu Simbel

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Aswan sau participare la excursia opțională care se poate rezerva la fata locului, cu plecare dimineata devreme catre templul din Abu Simbel** (se revine in Aswan in jurul orei 13). Dupa pranz se pot vizita optional**: Insula Elefantina cu Gardina Botanica sau Satul Nubian sau Plimbare cu Feluca. Vizite in Aswan la Barajul Inalt*, Obeliscul Neterminat* si Templu Philae*. Seara se poate opta si pentru Spectacol de sunet si lumini**. Cina si cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 5. Aswan – Hurghada

Mic dejun si debarcare. Transfer din Aswan catre Hurghada (aproximativ 515 km). Cazare la Pyramisa Beach Sahl Hasheesh 5* cu All Inclusive sau similar.

Ziua 6 & 7. Hurghada

Sejur cu All Inclusive in Hurghada la Cazare la Pyramisa Beach Sahl Hasheesh 5* sau similar. Timp liber pentru optionale.

Ziua 8. Hurghada – Luxor – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Luxor/Hurghada pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

 

Note importante:

Pachetul de excursii optionale marcate cu * se poate rezerva doar in avans la tariful special de de 199 Euro/ persoana, si include urmatoarele vizite: Templul Karnak, Templul Luxor, Valea Regilor, Templul Hatshepsut, Colossi din Memnon, Templul Kom Ombo,  Templul Philae din Aswan, Barajul Inalt din Aswan, Obeliscul Neterminat din Aswan.

• Pachet excursii opționale pe parcursul croazierei: 259 Euro/ persoană (pentru plata la fata locului)

Excursiile marcate cu ** se pot rezerva doar la fata locului si nu sunt incluse in pachetul de excursii optionale marcate cu *.

Programul croazierei poate fi modificat în funcție de condițiile meteo și de navigație.

In functie de programul vizitelor la obiective, micul dejun se va servi foarte devreme sau la pachet!

Pentru mai multe informatii despre aceasta oferta sau rezervari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la aceasta adresa de email sau la numarul de telefon de mai jos.

Asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra! Nota: Acest mesaj reprezinta o oferta si nu o confirmare a rezervarii.

Numarul de locuri este limitat, iar disponibilitatea poata fi garantata doar in momentul unei rezervari ferme.

Pentru o rezervare ferma avem nevoie de numele si datele de identificare ale titularului rezervarii (Nume, CNP, serie/nr CI, adresa si telefon/email de contact) precum si de numele complete ale insotitorilor.

Optional, va oferim si posibilitatea de a incheia asigurare de calatorie medicala si storno.

Asigurarea storno se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul.

#restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 10% achitat la momentul rezervarii. Plata finală este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.

**Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare. Exceptie de la aceste condiții speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.

Servicii

Incluse

 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Luxor/ Hurghada - Bucuresti
 • Taxe de aeroport
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • Croaziera pe Nil 4 nopti cu pensiune completa
 • Cazare 3 nopti cu ALL INCLUSIVE la hotel 5* in Hurghada
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Toate transferurile mentionate in program

Nu sunt incluse

 • Taxa de viza 27 USD au 25 EUR (se plateste in aeroport) (Neinclus)
 • Asigurare medicala/ storno (Neinclus)
 • TAXA SERVICE croaziera - 35 Euro/ persoana (obligatorie, se achita la fata locului) (Neinclus)
 • Servicii optionale
 • Pachet excursii optionale - 199 Euro/ pers (Optional)
 • Extensie sejur Hurghada 7 nopti (Pyramisa Sahl Hasheesh 5* sau similar, All Inclusive) - 999 Euro/ pers (Optional)

You can send your enquiry via the form below.

Charter Luxor – Croaziera pe Nil 4 nopti & sejur Hurghada 3 nopti