Programe speciale avion
COD OFERTA: 2648
Piata de Craciun in Viena
TARIF DE LA: 299 EURO / Sejur / Persoana
Suna la:
0752150538

Tip: Hotel
Nr stele:
Transport: Avion
Tip masa: Mic dejun
Valabilitate: 2020-12-24

Cea mai frumoasa perioada din an la Viena este perioada pietelor de Craciun.

Inca din noiembrie şi până la Crăciun, cele mai frumoase locuri din Viena se transformă în autentice pieţe de Crăciun. Mirosul prăjiturilor specifice de Crăciun şi punch-ul fierbinte răspândesc atmosfera tipică de dinainte de Crăciun.

Prin tradiţionalul farmec vienez al Adventului, Piaţa Primăriei Rathausplatz se transformă într-un tărâm strălucitor de poveste. Cele aproximativ 150 de standuri de vânzare oferă cadouri de Crăciun, decoraţiuni pentru bradul de Crăciun, dulciuri şi băuturi calde. Iar pomii din parcul ce înconjoară Primăria sunt împodobiţi de sărbătoare şi strălucesc într-o mare de lumină. Aici găsiţi multe lucruri pentru copii. Nu foarte departe de aici se află Satul de Crăciun din Maria-Theresien-Platz, între Muzeul de istoria artei şi Muzeul de Ştiinţele naturii. În perioada Adventului, aici se găsesc peste 60 standuri cu articole de artă populară tradiţională şi cu idei originale de cadouri. Şi romanticul Sat de Crăciun din Alten AKH este un loc de întâlnire preferat până la Crăciun, în special pentru publicul mai tânăr.

Piaţa de Crăciun din vechea Vienă, de pe Freyung, din centrul istoric este o tradiţie în sine. Încă din 1772, în acest loc s-a organizat o piaţă de Crăciun, astăzi aici veţi putea cumpăra articole de artă populară, decoraţiuni din sticlă, iesle tradiţionale de Crăciun şi obiecte de ceramică. Începând cu orele 16:30, în piaţă răsună muzica festivă de Advent. Câţiva paşi mai departe se află Târgul de Crăciun din Piaţa Am Hof, de unde puteţi cumpăra de asemenea articole de artizanat de calitate superioară.

 

Piaţa culturală din curtea de onoare din faţa Palatului Schönbrunn inspiră romantism pe fundal imperial şi după Crăciun devine piaţă de Anul Nou. Această piaţă animată prezintă meşteşuguri tradiţionale, decoraţiuni artizanale şi multe lucruri pentru copii, cum ar fi atelierul de Crăciun. Tot în ambianţă imperială se desfăşoară în faţa Palatului Belvedere piaţa din postul Crăciunului. Ne reculegem la piaţa de Crăciun din Karlsplatz. Printre numeroasele produse artizanale se găseşte sigur şi câte un cadou. Şi la piaţa de Crăciun din Spittelberg descoperim multe lucruri pe străduţe idilice. Târgul de iarnă din Riesenradplatz este plin de viaţă. Până pe 6 ianuarie se organizează plimbări pentru copii, reprezentaţii muzicale şi spectacole distractive...

 
Piata de Craciun in Viena
Piata de Craciun in Viena
Piata de Craciun in Viena
Piata de Craciun in Viena
Piata de Craciun in Viena
         
Piata de Craciun in Viena
Piata de Craciun in Viena
 
 
 
Facilitati:

Hotel 4 stele Prinz Eugen (elegant și confortabil, situat în districtul tradițional al ambasadelor din Viena, în apropierea Palatului Belvedere, vis-a-vis de gara Wien Hauptbahnhof și de centrul comercial Bahnhofs-City, la cateva minute de centru, acces WiFi) sau hotel similar;

Tarife:

Perioada 03.12 - 24.12

299 euro / adult / sejur
Tarif valabil pentru cazare in camere duble, hoteluri de 4 stele!
Afla hotelul disponibil pentru perioada aleasa de sejur si rezerva!
Locuri limitate!

Servicii incluse:
cazare 4 nopti/ 5 zile dubla standard hotel 4 stele Prinz Eugen sau similar 4 stele
mic dejun
transport avion zbor direct
taxe aeroport
bagaj mana 7 kg/pasager
check-in gratuit in aeroport

Nu include:
- asigurarea medicala optionala (5e), transferul local shutle optional (20-25e) sau transfer privat (35e), supliment bagaj cala 23 kg optional (25e/segment), vizite optionale;

De stiut:

Oferta valabila in limita locurilor disponibile atat pentru avion cat si la hotel, se va comunica la inscriere atat orarul de zbor cat si hotelul disponibil;

 

OFERTA CAZARE in perioada 30.11 - 03.12.2017

Hotel Lucia*** Viena

- statie de metro la 100m, parcare disponibila 11 EUR / zi
220 euro / 3 nopti/camera dubla/incl. mic dejun
copii 1 - 5 ani gratuit
 

Boutiquehotel Stadthalle*** Viena
- statie de metro 200m, Mariahilfer Straße 500m, parcare disponibila 14 EUR / zi
288 EUR / 3 nopti/camera dubla/incl. mic dejun

 
Austria Trend Hotel Anatol**** Viena
- statie de metro 350m, WiFi gratuit, parcare disponibila 21 euro/ zi
285 EUR / 3 nopti/camera dubla/incl. mic dejun
 
Oferta speciala de Craciun:
Viziteaza targul de Craciun la Schönbrunn si rezerva pachetul nostru special

Craciun culinaric Deluxe
1 x mancare
1 x bautura calda
1 x cana de Craciun „Schönbrunn"
10 EUR / persoana

 


Optional:

-transfer Privat aeroport-hotel-aeroport = 20 euro/pasager cu loc, transfer minim 6 persoane;

-transfer
Privat aeroport-hotel-aeroport = 25 euro/pasager cu loc, transfer 4 persoane;

-transfer Privat aeroport-hotel-aeroport Private = 35 euro/pasager cu loc, transfer 2 persoane;

Optionale:

-Ride the Vienna Ring tram and experience the splendour = 9.5 euro/adult
,,Viena Ring-tramvai, în galben, va intampina la Viena pentru un tur al celor mai frumoase părți ale orașului de-a lungul liniilor de tramvai Wiener Linien.
La mijlocul secolului al 19-lea din Viena, zidurile vechi ale Vienei au fost înlocuite de un bulevard, care, la intersectie cu Franz-Josefs-Kai formează acum un inel în jurul centrului orașului.
Punctul de intalnire: prima calatorie de o zi începe de la stația Opera, Wien Oper (Kärntner Ring).
Restul calatoriilor încep și se termină la Schwedenplatz statie, Schwedenplatz (Franz Josefs Kai).
Va puteti imbarca/cobori, la 13 stații diferite.
Durata: O plimbare completă în jurul inelului fără opriri durează 30 de minute.
Program: zilnic de la 10am la 18p.m. la fiecare 30 de minute. În timpul verii, tramvaiul va continua să ruleze la fiecare 15 minute până 19.
Valabilitate bilet: 24 de ore.
Limbi: Audioghid in șapte limbi (germană, engleză, franceză, spaniolă, italiană, rusă și japoneză)."

-Vienna Card: Get More for Less Price. 3 Days Card = 24.5 euro/adult
Peste 210 reduceri la muzee si obiective turistice, teatre și concerte, în magazine, cafenele, restaurante și "Heurige" crame/taverne ... plus calatorii gratuite si nelimitate cu metroul, autobuzul sau cu tramvaiul timp de 72 de ore.
ÖAMTC și cluburile partenere in numar de 17 au testat cardul in șaisprezece orașe europene pentru prima dată în 2012: cu un real succes pentru Vienna Card!
Vienna Card da dreptul unui copil până la vârsta de 15 ani de a călători gratuit cu un adult (pe baza cartii de identitate) in Viena, pe transport public (metrou, tramvai și autobuz).
Punct ridicare tickete:
Tichetele se elibereaza pe baza voucher-ului
-la Albertina, 1010 Viena, deschis zilnic 9am - 19p.m.
-la Ruefa Reisen, sala de sosire, 1300 Vienna Airport, deschis zilnic 6am - 23.00p.m.


-Timeless Tunes of Mozart and Strauss by the Vienna Residence Orchestra, incepere la 8.15pm:

Category B - 37.5 euro
Category A - 46.5 euro
VIP category - 49.5 euro

Vienna Residence Orchestra este o orchestra vieneza cu o lungă tradiție a muzicii clasice "Wiener Klassik", în cea mai pura forma a sa. Orchestra a sustinut concerte frumoase la unele dintre cele mai frumoase săli de concerte ale orașului in mai multe decenii. În 1991 orchestra a fost numita ca reprezentant oficial al orașului Viena pentru celebrarea bicentenarului de la moartea lui Mozart și, de asemenea, performeaza în mod regulat, la "Festivalul Internațional de la Viena".
Orchestra aduce acum la viață muzica Mozart si Strauss prin concerte zi de zi, la maiestuosul Viena Palais. Programul include unele dintre cele mai celebre și frumoase compozitii clasice realizate de acesti mari compozitori.
Multe dintre spectacole au fost însoțite de cântăreți de operă și balerini de renume mondial; în fapt, deja în 1992 Rudlof Nurejev a fost invitat să fie dirijor aici, spectacolul fiind astfel de un mare succes, ulterior, el a fost urmat de mai multi interpreți de renume din lumea muzicii și dansului.

- City tour with Schönbrunn = 39.5 euro/adult
Nu mai stati la coada pentru bilete la Palatul Schönbrunn și salvati timp pentru a vizita cele mai importante situri istorice din Viena. De-a lungul Ringstrasse, vă veți bucura de arhitectura spectaculoasa de la Muzeul MAK și Opera de Stat. Vizitati cele mai importante atracții, printre care Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Quarter. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a vizita Palatul Belvedere. Punctul culminant al turului va fi o vizită la showroom-ul Palatului Schönbrunn.
Punct de intalnire: Südtiroler Platz - Wiedner Gürtel / Laxenburger Strasse (stația de autobuz cu Vienna Sightseeing Tours logo).
Durata: 3 ore
Program: Disponibil de la 1 aprilie la 31 octombrie zilnic la 09:45, 10:45 - 02:45. De la 1 noiembrie- 31martie, zi de zi de la 09:45 la 14:00.
Turul include accesul la obiectivele prezentate si asistenta turistica, incepe la 09:45 sau la 14:00.

- Vienna by Night + Danube Tower Visit + Wine Tavern = 46.5 euro/adult
După un scurt tur de oras, inclusiv o excursie în jos pe Ring Avenue, cu toate clădirile sale celebre, istorice și monumente, vă vom duce la bine-cunoscutul ,,Turnul Dunarii". De la terasa, la 150 m deasupra acoperișurilor din Viena, veți obține o vedere panoramică minunată a întregului oraș. Apoi, vom merge la tradiționala taverna de vin din Grinzing, unde vă veți bucura de muzică tipic vienez și ambianță.
Punct de intalnire: Există 3 posibilități diferite:
1. La Kursalon. Johannesgasse 33, 1010 Wien. Clienții trebuie să fie la punctul de întâlnire cu 15 minute înainte de începerea turului.
2. Pick up de la Opera. IMPORTANT: Vă rugăm să rețineți că în cazul în care clienții vor să fie luati de la Opera, acestia trebuie să fie acolo cu 30 de minute înainte de începerea turului.
3. Pick up de la hotel. IMPORTANT: Vă rugăm să rețineți că în cazul în care clienții vor să fie preluati de la hotel trebuie să sune cu 24 de ore înainte de începerea turului la numărul care va fi afișat pe voucher pentru reconfirmare participare, reconfirmare hotel.
Durata: 3 ore.
Limbi străine: engleză, germană, franceză, italiană și spaniolă.
Sunt incluse: asistenta turistica, bauturi la taverna, acces obiective propuse pentru vizita tur.
Turul incepe la 19:15.

AFLA DETALII LA:
Telefon: 0752150538
Prin email: office@turismin.ro


 


 
 

CURS VALUTAR
[]
USD: 4.0855
EUR: 4.6650
CHF: 4.0980

CONVERTOR VALUTAR [bnr +3%]
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Site-ul folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies
www.turismin.ro