Turism extern >> City break
COD OFERTA: 2648
Piata de Craciun in Viena
TARIF DE LA: 499 EURO / Sejur / Persoana
Suna la:
0752150538

Tip: Hotel
Nr stele:
Transport: Avion
Tip masa: Mic dejun
Valabilitate: 2020-12-24

Cea mai frumoasa perioada din an la Viena este perioada pietelor de Craciun.

Inca din noiembrie şi până la Crăciun, cele mai frumoase locuri din Viena se transformă în autentice pieţe de Crăciun. Mirosul prăjiturilor specifice de Crăciun şi punch-ul fierbinte răspândesc atmosfera tipică de dinainte de Crăciun.

Prin tradiţionalul farmec vienez al Adventului, Piaţa Primăriei Rathausplatz se transformă într-un tărâm strălucitor de poveste, cu standuri de vânzare, decoraţiuni pentru bradul de Crăciun, dulciuri şi băuturi calde. Iar pomii din parcul ce înconjoară Primăria sunt împodobiţi de sărbătoare şi strălucesc într-o mare de lumină. Aici găsiţi multe lucruri pentru copii. Nu foarte departe de aici se află Satul de Crăciun din Maria-Theresien-Platz, între Muzeul de istoria artei şi Muzeul de Ştiinţele naturii. Sat de Crăciun in Alten AKH, loc de întâlnire preferat până la Crăciun, în special pentru publicul mai tânăr.

Piaţa de Crăciun din Viena, de pe Freyung, centru istoric, este o tradiţie din 1772, în acest loc s-a organizat o piaţă de Crăciun, cu articole de artă populară, decoraţiuni din sticlă, iesle tradiţionale de Crăciun şi obiecte de ceramică, cu muzica festivă de Advent.

Târgul de Crăciun din Piaţa Am Hof.

Piaţa culturală din curtea de onoare din faţa Palatului Schönbrunn inspiră romantism pe fundal imperial şi după Crăciun devine piaţă de Anul Nou. Această piaţă animată prezintă meşteşuguri tradiţionale, decoraţiuni artizanale şi multe lucruri pentru copii, cum ar fi atelierul de Crăciun. Tot în ambianţă imperială se desfăşoară în faţa Palatului Belvedere piaţa din postul Crăciunului. Ne reculegem la piaţa de Crăciun din Karlsplatz. Printre numeroasele produse artizanale se găseşte sigur şi câte un cadou. Şi la piaţa de Crăciun din Spittelberg descoperim multe lucruri pe străduţe idilice. Târgul de iarnă din Riesenradplatz este plin de viaţă. Până pe 6 ianuarie se organizează plimbări pentru copii, reprezentaţii muzicale şi spectacole distractive...

 
Piata de Craciun in Viena
Piata de Craciun in Viena
Piata de Craciun in Viena
Piata de Craciun in Viena
Piata de Craciun in Viena
         
Piata de Craciun in Viena
Piata de Craciun in Viena
 
 
 
Facilitati:

Hotel 4 stele in Viena, în apropierea Palatului Schonbrunn, (Hotel Novum Kavalier sau similar);

Tarife:

Perioada 23 - 27.12, 4 nopti

499 euro / adult / sejur (loc in camera dubla)
Locuri limitate!

Servicii incluse:
cazare 4 nopti in camera dubla
mic dejun
transport avion zbor direct
taxe aeroport
Acces 24.12 la Concert Mozart si Strauss la Palatun Schonbrunn
bagaj mana
check-in gratuit in aeroport

Optional:
asigurare medicala, transfer local, bagaj cala

De stiut:

Oferta valabila in limita locurilor disponibile atat pentru avion cat si la hotel, se va comunica la inscriere atat orarul de zbor cat si hotelul disponibil;

Optional:

-transfer privat aeroport-hotel-aeroport = 20 euro/pasager cu loc, minim 6 persoane;
-transfer p
rivat aeroport-hotel-aeroport = 25 euro/pasager cu loc, transfer 4 persoane;
-transfer privat aeroport-hotel-aeroport Private = 35 euro/pasager cu loc, transfer 2 persoane;

-Timeless Tunes of Mozart and Strauss by the Vienna Residence Orchestra, incepere la 8.30pm:

Vienna Residence Orchestra este o orchestra vieneza cu o lungă tradiție a muzicii clasice "Wiener Klassik", în cea mai pura forma a sa. Orchestra a sustinut concerte frumoase la unele dintre cele mai frumoase săli de concerte ale orașului in mai multe decenii. În 1991 orchestra a fost numita ca reprezentant oficial al orașului Viena pentru celebrarea bicentenarului de la moartea lui Mozart și, de asemenea, performeaza în mod regulat, la "Festivalul Internațional de la Viena". 

Orchestra aduce acum la viață muzica Mozart si Strauss prin concerte zi de zi, la maiestuosul Viena Palais. Programul include unele dintre cele mai celebre și frumoase compozitii clasice realizate de acesti mari compozitori.
Multe dintre spectacole au fost însoțite de cântăreți de operă și balerini de renume mondial; în fapt, deja în 1992 Rudlof Nurejev a fost invitat să fie dirijor aici, spectacolul fiind astfel de un mare succes, ulterior, el a fost urmat de mai multi interpreți de renume din lumea muzicii și dansului.

-Ride the Vienna Ring tram and experience the splendour

,,Viena Ring-tramvai, în galben, va intampina la Viena pentru un tur al celor mai frumoase părți ale orașului de-a lungul liniilor de tramvai Wiener Linien. 
La mijlocul secolului al 19-lea din Viena, zidurile vechi ale Vienei au fost înlocuite de un bulevard, care, la intersectie cu Franz-Josefs-Kai formează acum un inel în jurul centrului orașului. 
Punctul de intalnire: prima calatorie de o zi începe de la stația Opera, Wien Oper (Kärntner Ring). 
Restul calatoriilor încep și se termină la Schwedenplatz statie, Schwedenplatz (Franz Josefs Kai). 
Va puteti imbarca/cobori, la 13 stații diferite. 
Durata: O plimbare completă în jurul inelului fără opriri durează 30 de minute. 
Program: zilnic de la 10am la 18p.m. la fiecare 30 de minute. În timpul verii, tramvaiul va continua să ruleze la fiecare 15 minute până 19. 
Valabilitate bilet: 24 de ore. 
Limbi: Audioghid in șapte limbi (germană, engleză, franceză, spaniolă, italiană, rusă și japoneză)."

-Vienna Card: Get More for Less Price. 3 Days Card
Peste 210 reduceri la muzee si obiective turistice, teatre și concerte, în magazine, cafenele, restaurante și "Heurige" crame/taverne ... plus calatorii gratuite si nelimitate cu metroul, autobuzul sau cu tramvaiul timp de 72 de ore. 
ÖAMTC și cluburile partenere in numar de 17 au testat cardul in șaisprezece orașe europene pentru prima dată în 2012: cu un real succes pentru Vienna Card! 
Vienna Card da dreptul unui copil până la vârsta de 15 ani de a călători gratuit cu un adult (pe baza cartii de identitate) in Viena, pe transport public (metrou, tramvai și autobuz). 
Punct ridicare tickete:
Tichetele se elibereaza pe baza voucher-ului 
-la Albertina, 1010 Viena, deschis zilnic 9am - 19p.m. 

-la Ruefa Reisen, sala de sosire, 1300 Vienna Airport, deschis zilnic 6am - 23.00p.m.

- City tour with Schönbrunn
Nu mai stati la coada pentru bilete la Palatul Schönbrunn și salvati timp pentru a vizita cele mai importante situri istorice din Viena. De-a lungul Ringstrasse, vă veți bucura de arhitectura spectaculoasa de la Muzeul MAK și Opera de Stat. Vizitati cele mai importante atracții, printre care Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Quarter. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a vizita Palatul Belvedere. Punctul culminant al turului va fi o vizită la showroom-ul Palatului Schönbrunn.
Punct de intalnire: Südtiroler Platz - Wiedner Gürtel / Laxenburger Strasse (stația de autobuz cu Vienna Sightseeing Tours logo).
Durata: 3 ore
Program: Disponibil de la 1 aprilie la 31 octombrie zilnic la 09:45, 10:45 - 02:45. De la 1 noiembrie- 31martie, zi de zi de la 09:45 la 14:00.
Turul include accesul la obiectivele prezentate si asistenta turistica, incepe la 09:45 sau la 14:00.

- Vienna by Night + Danube Tower Visit + Wine Tavern
După un scurt tur de oras, inclusiv o excursie în jos pe Ring Avenue, cu toate clădirile sale celebre, istorice și monumente, vă vom duce la bine-cunoscutul ,,Turnul Dunarii". De la terasa, la 150 m deasupra acoperișurilor din Viena, veți obține o vedere panoramică minunată a întregului oraș. Apoi, vom merge la tradiționala taverna de vin din Grinzing, unde vă veți bucura de muzică tipic vienez și ambianță.
Punct de intalnire: Există 3 posibilități diferite:
1. La Kursalon. Johannesgasse 33, 1010 Wien. Clienții trebuie să fie la punctul de întâlnire cu 15 minute înainte de începerea turului.
2. Pick up de la Opera. IMPORTANT: Vă rugăm să rețineți că în cazul în care clienții vor să fie luati de la Opera, acestia trebuie să fie acolo cu 30 de minute înainte de începerea turului.
3. Pick up de la hotel. IMPORTANT: Vă rugăm să rețineți că în cazul în care clienții vor să fie preluati de la hotel trebuie să sune cu 24 de ore înainte de începerea turului la numărul care va fi afișat pe voucher pentru reconfirmare participare, reconfirmare hotel.
Durata: 3 ore.
Limbi străine: engleză, germană, franceză, italiană și spaniolă.
Sunt incluse: asistenta turistica, bauturi la taverna, acces obiective propuse pentru vizita tur.
Turul incepe la 19:15.

AFLA DETALII LA:
Telefon: 0752150538
Prin email: office@turismin.ro


 


 
 

CURS VALUTAR
[]
USD: 4.1758
EUR: 4.7558
CHF: 4.2011

CONVERTOR VALUTAR [bnr +3%]
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Site-ul folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies
www.turismin.ro