Parcuri de distractii
COD OFERTA: 4073
Parc acvatic Gyula
TARIF DE LA: 14 EURO / Persoana
Suna la:
0752150538

Tip: Alt tip
Nr stele:
Transport: Individual
Tip masa: Fara masa
Valabilitate: 2018-04-06

Ştrandul Băile Cetăţii din Jula dispune de 19 bazine şi a fost cotat de Uniunea Ungară a Centrelor Balneoclimaterice cu calificativul de patru stele, aceasta fiind cea mai înaltă categorie în domeniu ştrandurilor şi al băilor termale.

Apa termală care alimentează Băile Cetăţii are 72 C şi izvorăşte de la o adâncime de 2005 metri având efecte terapeutice benefice în primul rând pentru bolile aparatului locomotor, pentru tratamente de reabilitare posttraumatică şi postoperatorie, precum şi pentru boli ginecologice cu inflamaţii cronice. Băile Cetăţii au o apă termală alcalină, cu conţinut de hidrocarbonat şi cloruri,  de culoare maronie datorată conţinutului mare de substanţe minerale.
Centrul terapeutic din Jula are o suprafaţă de 2000 m2 şi funcţionează pe tot parcursul anului, sub supravegherea specialiştilor în reumatologie, fizioterapie şi a medicilor sportivi. Oaspeţilor le stau la dispoziţie băi de nămol, tratamente fizioterapeutice (de exemplu: tratament magnetoterapeutic, băi galvanice, băi carbonice, băi cu greutăţi, tratament tangentor, masaj medical, respectiv gimnastică şi înot medical.

 
Parc acvatic Gyula
Parc acvatic Gyula
Parc acvatic Gyula
Parc acvatic Gyula
         
 
 
 
Facilitati:

Se desfăşoara pe 8,5 hectare al Castelului Almássy. Bazinele termale şi wellness, paradisul acvatic al copiilor, bazinele cu valuri artificiale şi jacuzzi, toboganele uriaşe şi camicaze, respectiv bazinul sportiv de 50 m, care poate fi folosit şi iarna, oferă delectare perfectă tuturor generaţiilor. Centrul wellness cu iluminaţie specială poate fi utilizat şi după închiderea programului băilor termale, unde condiţiile pentru un mod de viaţă sănătos sunt asigurate de 10 elemente acvatice speciale, 2 saune şi 2 cabine cu aburi.

Tarife:

la cerere

De stiut:

Băile Cetăţii Gyula îşi asumă responsabilitatea exclusiv pentru bunurile lăsate la păstrare în seifurile de valori! 

Biletele la preţ redus, respectiv abonamentele vor fi acceptate doar cu prezentarea legitimaţiei de pensionar, respectiv legitimaţiei de elev valabile. 

În cazul grupurilor organizate de peste 20 persoane, la preţul biletelor de intrare la băi se beneficiază de o reducere de 10%! 

Toate biletele includ asigurare pentru accidente,

AFLA DETALII LA:
Telefon: 0752150538
Prin email: office@turismin.ro


 


 
 

CURS VALUTAR
[]
USD: 4.0855
EUR: 4.6650
CHF: 4.0980

CONVERTOR VALUTAR [bnr +3%]
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Site-ul folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies
www.turismin.ro