Turism extern >> Litoral EB >> Litoral Turcia >> Sejur Side
COD OFERTA: 2370
Hotel Sensimar, Side
TARIF DE LA: 835 EURO / Sejur / Persoana
Suna la:
0752150538

Tip: Hotel
Nr stele:
Transport: Avion
Tip masa: All inclusive
Valabilitate: 2019-01-05

Situat la 7 km de centru orasului Side, la 60 km de aeroportul international din Antalya si la 75 km de Alanya.

237 camere. Categorii de camere:
Standard: cu paturi twin sau pat matrimonial, capacitate 2 persoane, cu vedere directa sau partiala la mare, balcon, parchet, dus/WC, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat (controlat individual), telefon direct in camera, minibar, LCD TV cu antena, acces Internet WiFi.
Deluxe: cu pat matrimonial si canapea, capacitate 2 persoane cu vedere la mare, parchet, aer conditionat (controlat individual), telefon direct, minibar, seif, 2 LCD TV cu antena, acces Internet WiFi.
Junior Suites: cu paturi twin sau pat matrimonial, balcon, capacitate 2+1 persoane, cu vedere directa sau partiala la mare, dus/WC si cada de baie, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat (controlat individual), telefon direct in camera, minibar, seif, 2 LCD cu antena, acces Internet WiFi.
Suites: cu paturi twin intr-o camera si intr-o camera un singur pat, balcon, capacitate 2+1 persoane, cu vedere la mare, parchet, dus/WC, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat (controlat individual), telefon direct in camera, minibar, seif, 2 LCD TV cu antena, acces Internet WiFi.
Superior Suiten: cu pat matrimonial intr-o camera si o camera de zi, balcon, capacitate 2+2 persoane, cu vedere la mare, dus si cada de baie, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat (controlat individual), telefon direct in camera, minibar, antena TV satelit, boiler de apa, acces Internet WiFi.

 
Hotel Sensimar, Side
Hotel Sensimar, Side
Hotel Sensimar, Side
Hotel Sensimar, Side
Hotel Sensimar, Side
         
Hotel Sensimar, Side
Hotel Sensimar, Side
Hotel Sensimar, Side
Hotel Sensimar, Side
Hotel Sensimar, Side
 
 
 
Facilitati:

2 sali de intalnire: capacitate 320 persoane si 200 persoane dotate cu TV, video, flipchart, proiector, sunet, internet, microfon cu plata.

Piscina interioara, personal calificat vorbitor de limba germana, baia turceasca, sauna Finnish - gratuite. Sauna ruseasca, baia de aburi, solar, cosmetica, reflexoterapie - cu plata.

Plaja cu nisip fin, 2 piscine.

Tarife:

la cerere

De stiut:
AFLA DETALII LA:
Telefon: 0752150538
Prin email: office@turismin.ro


 


 
 

CURS VALUTAR
[]
USD: 4.1126
EUR: 4.6890
CHF: 4.1453

CONVERTOR VALUTAR [bnr +3%]
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Site-ul folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies
www.turismin.ro