Turism extern >> City break
COD OFERTA: 4002
Florenta, expresia artei seculare
TARIF DE LA: 210 EURO / Pachet
Suna la:
0752150538

Tip: Hotel
Nr stele:
Transport: Avion
Tip masa: Mic dejun
Valabilitate: 2018-04-06

Orasul Florenta pastreaza cu succes capodopere ale epocii medievale dar si renascentiste. Artisti ca si Michelangelo, Leonardo Da Vinci au trait, creat si infrumusetat orasul.

Top obiective:

David al lui Michelangelo
Printre cele mai faimoase statui din lume, David al lui Michelangelo este o lucrare extraordinară care timp de secole fascinează și inspiră admirație pentru perfectiunea lui extraordinara.

Galeria Uffizi

Galeria Uffizi este o necesitate pentru oricine vizitează Florența. Galeria este una dintre cele mai bogate din lume. Fondat în 1581 de către Medici, păstrează capodopere ale marilor maeștri ai picturii, inclusiv Giotto, Masaccio, Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rafael, Titian, Caravaggio.

Palatul Pitti si gradina Boboli

Vizita la cea mai recenta casa a familiei de Medici, Palatul Pitti si gradina Boboli. Aceasta a devenit faimoasa imediat ce a trecut in  proprietatea familiei Medici, si sub atentia artistului Niccolò Pericoli, a devenit o capodoperă a "arhitecturii peisajului" între 1550 și 1558. Aceasta face parte din Palatul Pitti, acoperind o suprafata de 320.000 de metri patrati. Designul Gradinii Boboli a fost folosit ca baza pentru toate gradinile regale din Europa, inclusiv Versailles.

Familia Medici
O incursiune fascinanta in istoria  Medici, cea mai influenta familie din secolul al 15-lea.

Cupola lui Brunelleschi este cel mai mare dom zidit, construit vreodată care acopera Catedrala din Florența.

Catedrala este rareori cunoscuta sub numele de Santa Maria del Fiore ci pur și simplu ca Duomo (Domul) pentru localnici sau Domul Brunelleschi la nivel mondial.
Modul obisnuit de a construi un arc sau cupola era cu schele dar tot lemnul din Toscana nu ar fi fost suficient pentru a face schela ( "centrarea" ).
Brunelleschi a decis sa construiasca fara schele. Soluțiile lui Brunelleschi pentru cupola au fost ingenioase, inovatoare si costisitoare. Eforturile au fost rasplatite, astazi Domul lui Brunelleschi este cea mai inalta cladire din Florența, la peste 600 de ani de la constructie.

La câțiva kilometri de Florența este oaza verde a parcului de Pratolino. Fermecator prin pajiști verzi, pădure deasă, în plus față de "minunile" care încă mai locuiesc parcul, gigantul de Apenini de Giambologna, Pestera lui Cupidon, fantana Mugnone si capela, proiectate de Buontalenti în 1580.

 
Florenta, expresia artei seculare
Florenta, expresia artei seculare
Florenta, expresia artei seculare
         
 
 
 
Facilitati:

Imprejurimile:
Pisa,
in Piazza dei Miracoli,Piata Miracolelor- considerata mandria Pisei, se afla Turnul Inclinat, Baptisteriul si Domul, un alt obiectiv Palatul Cavalier.
Distante:
Florenta - Pisa, 83 km

 San Gimignano
faimos pentru arhitectura sa medievala si a turnurilor care ofera o priveliste impresionanta asupra orasului. Se pot vizita biserica San Francesco, Piazza della Cisterna si Piazza del Duomo, Collegiata- fosta catedrala a satului, Capella di San Gimignano si Vernaccia di San Gimignano unde se poate degusta vinul alb,.
Distante:
Florenta - San Giminiano, 52 km
 
Siena - citadela medievala perfecta a Italiei. Principalele obiective turistice  sunt: Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia- localizat in Piazza del Campo, Domul din Siena - una din cele mai frumoase catedrale din Italia.
Distante:
Florenta - Siena  75,5 km

Chianti - ce ofera peisaje unice, cu dealuri blande, verzi, acoperite cu podgorii vaste si plantatii de masline, cu sate mici de piatra, parohii caracteristice si case rurale din piatra. Zona viticola a Chianti se intinde in apropiere de Florenta si chiar catre Arezzo, Pistoia si Montepulciano. Se pot vizita cramele atat de renumite in lume.
Distante: Florenta -Chianti  41 km

Tarife:

Pachet cazare+transport:

de la: 210 euro / persoana, hotel 3 stele
de la: 250 euro / persoana, hotel 4 stele

Inscrieri cu minim 90 zile inainte de pecare
Include: transport avion (zbor direct), cazare 2 nopti cu mic dejun, bagaj de mana.

Optional: transfer aeroport - hotel - aeroport


De stiut:

Pentru sejur cu copii exista o programe in care arta si stiinta este explicata pe intelesul lor.

Museo dei Ragazzi are activitati destinate copiilor incepand cu varsta de la 3 ani, fara ca acestia sa se plictiseasca. Activitatile sunt tinute de animatori, studenti, tehnicieni experti in diferite subiecte alese de muzeu (de istorie, istoria artei, costume, știinta, arhitectura, optica etc.). Aceste activitati sunt tinute in Palazzo Vecchio, muzeul de istorie si stiinta si muzeul Stibbert .
In interiorul Palazzo Vecchio cinci laboratoare si ateliere interactive sunt  pregatite, unde se poate construi, simula situatii, joc si experimente intretinute de animatori pregatiti.
Muzeul Stibbert conserva unul dintre cele mai importante colecții de costume din lume, și armuri japoneze. Ceea ce ii va incanta mult pe copii este vizita impreuna cu doua personaje istorice mari, cum ar fi "Solimano il Magnifico" și "Giovanni teracota Bande Nere".

 

AFLA DETALII LA:
Telefon: 0752150538
Prin email: office@turismin.ro


 


 
 

CURS VALUTAR
[]
USD: 4.0761
EUR: 4.6669
CHF: 4.0936

CONVERTOR VALUTAR [bnr +3%]
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Site-ul folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies
www.turismin.ro