Turism extern >> Litoral EB >> Litoral Bulgaria >> Albena
COD OFERTA: 2422
Flamingo Grand, Albena
TARIF DE LA: 29 EURO / Noapte / Persoana
Suna la:
0752150538

Tip: Hotel
Nr stele:
Transport: Individual
Tip masa: Demipensiune
Valabilitate: 2018-12-01

Hotelul Flamingo Grand 5* este amplasat in centrul statiunii turistice Albena, la aproximativ 150 m de plaja.
Capacitate cazare: 260 de camere: 75 camere duble si duble family, 3 apartamente cu 2 dormitoare, 4 apartamente cu 4 dormitoare, 2 apartamente cu 3 dormitoare, 6 apartamente Panorama Superior, 12 Corner apartment, 144 garsoniere Deluxe si 14 garsoniere Executive.

Early booking reduceri:
10 % Discount pentru rezervari pana pe 31.12
Grup Discount:
O gratuitate oferita pentru minim 20 participanti platitori;
Oferta de grup se poate cumula cu oferta early booking!

 
Flamingo Grand, Albena
Flamingo Grand, Albena
Flamingo Grand, Albena
Flamingo Grand, Albena
Flamingo Grand, Albena
         
Flamingo Grand, Albena
Flamingo Grand, Albena
Flamingo Grand, Albena
Flamingo Grand, Albena
 
 
 
Facilitati:

Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV satelit, internet, safe, minibar, telefon direct, feon, aer conditionat si balcon. 

Tarife:
De stiut:

Conditii rezervare:
-minim 5 nopti
-pentru rezervari early booking nu se admit modificari dupa procesarea rezervarii

Apartament GRAND SUPERIOR - 100 mp – Ofera lux, confort si vedere panoramica la mare. Sunt apartamente cu 3 camere, pozitionate pe al 7-lea şi pe al 8-lea etaj. Sunt alcatuite din 2 dormitoare, living si terasa spatioasa cu vedere panoramica cu sezlonguri si masa. Numar de paturi: 1 pat cu dimensiunea de 200/200 cm, 1 pat cu dimensiunea de 140/200 cm si 1 pat cu dimensiunea de 100/200 cm. Posibilitatea maxima de cazare este de 5 adulti. Camera de zi este dotata cu mobilier modern  si bucatarie americana cu microunde.
Dotari apartament: TV satelit, clima, posibilitatea de conectare la Internet, safe, Mini bar, facilitati pentru gatit si posibilitatea de a pregati ceai sau cafea, telefon direct cu apelare internationala, fier si masa de calcat, sistem de inchidere electronica, baie cu cabina de dus cu hidromasaj, halat si papuci, uscator de par, telefon si buton de panica.

 

Maisonettes GRAND SUPERIOR - 166 mp – Sunt localizate la 9-lea etaj si au vedere panoramica la mare. Este compus din 4 camere spatioase - 3 dormitoare si o sufragerie. Numar de paturi: 1 pat cu dimensiunea de 200/200 cm, 2 paturi cu dimensiunea de 160/200 cm si 1 pat cu dimensiunea de 100/200 cm. Numar maxim de cazare este de 7 adulţi. Camera de zi este dotat cu mobilier, bucatarie americana cu utilitati pentru 6 persoane şi un cuptor cu microunde. Dotari: AC central, Tv Satelit, Internet, Safe, Mini bar, facilitati de gatit si posibilitatea de a pregăti ceai sau cafea, telefon cu apelare internationala directa, fier şi masa de calcat, sistem de inchidere electronica, 3 bai cu cabina de dus si cada, halate si papuci, uscator de par, telefon, buton de panica, terasa cu sezlonguri si masa.

 

Executiv Studio - 50 mp – Se caracterizeaza prin lux si eleganta si beneficiaza de vedere panoramica spre mare si spre piscina. Sunt localizate la etajele 8 si 9. Posibilitatea de cazare este de maxim 2adulti si 2 copii. Numarul de paturi - 2 paturi, cu dimensiunea de 90/200 cm, cu posibilitate de unire. Pat suplimentar (canapea), cu posibilitatea de cazare de 2 persoane.
Dotari: AC centralizat, LCD TV satelit, Internet, Safe, Mini bar, posibilitatea pentru prepararea de ceai şi cafea, telefon international direct, fier si masa de calcat, sistem de inchidere electronica, baie cu un design modern, echipata cu cada si o baie cabina de dus, halat şi papuci, uscator de par, telefon, buton de panica, bucatarie americana complet utilata, inclusiv cuptor cu microunde, terasa cu sezlonguri si o masa.

 

Deluxe Studio - 50 mp – Garsoniere luxoase si elegante ce au vedere spre mare si spre piscina. Posibilitatea macxima de cazare este de 2 adulti si 2 copii. Paturi: 2 paturi, cu dimensiunea de 90/200 cm, cu posibilitate de unire şi o canapea pentru max de cazare de 2 persoane sau 1 pat cu dimensiunea de 180/200 cm; 1 pat cu dimensiunea de 100/200 cm si un pat suplimentar ( canapea).
Echipament: AC centralizat, LCD TV satelit, Internet, Safe, Mini bar, posibilitatea pentru prepararea de ceai si cafea, telefon international direct, fier si masa de calcat, sistem de inchidere electronica, baie cu un design modern, echipata cu o cada si cabina de dus, halat si papuci, uscator de par, telefon, buton de panica, bucatarie americana complet utilata, terasa cu sezlonguri si o masa.

 

Panorama Superior Suite - 96 mp – Este alcatuit din 2 camere duble si un living. Este localizat la etajele 8 si 9. Are vedere panoramica spre mare si piscina. Posibilitatile de cazare sunt de maxim 4 adulti si 1 copil. Paturi: 4 paturi, cu dimensiunea de 90/200 cm - cu posibilitatea de a unire sau 1 pat cu dimensiunea de 180/200 cm, intr-una din camere si 1 pat cu dimensiunea de 140/200 cm in cea de-a doua cameră + canapea.
Echipament: AC centralizat, LCD TV satelit, Internet, Safe, Mini bar, posibilitatea pentru prepararea de ceai şi cafea, telefon international direct, fier si masa de calcat, sistem de inchidere electronica, baie cu un design modern, echipata cu o cada si cabina de dus, halat si papuci, uscator de par, telefon, buton de panica, bucatarie americana utilata, terasa cu sezlonguri si o masă.

 

Corner Suite - 70 mp - Apartament cu 2 camere. Aceste apartamente sunt dispuse pe al 3-lea, 4-lea, 5-lea, 6-lea, 7-lea, 8-lea si 9-lea etaj. La etajele superioare apartamentele au vedere spre mare iar la nivelurile inferioare apartamentele au vedere spre piscina. Posibilitatile de cazare sunt de maxim 4 adulti si 1 copil. Paturi: 4 paturi, cu dimensiunea de 90/200 cm - 2 paturi in fiecare camera sau 1 pat cu dimensiunea de 180/200 cm, intr-una din camere si 1 pat cu dimensiunea de 140/200 cm in cea de-a doua camera + canapea.
Echipament: AC centralizat, LCD TV satelit, Internet, telefon international direct, fier si masa de calcat, Safe, Mini bar, sistem de inchidere electronica, baie cu un design modern, echipate cu cada si cabina de dus, uscator de par, telefon, buton de panica, halat si papuci, Bucatarie americana utilata, posibilitatea de a pregati ceai si cafea, terasa cu sezlonguri sii o masa.

 

Studio Family - 50 mp – Sunt formate dintr-o camera dubla extinsa, au vedere spre mare la etajele 7,8 si 9 si vedere spre piscina la etajele 1,2,3,4,5 si 6. Posibilitatile de cazare sunt de maxim 4 adulti si 1 copil. Paturi: 2 paturi cu dimensiunea de 160/200 cm si 1 pat suplimentar (canapea) / cu posibilitate de cazare de 1 persoana.
Echipament: AC centralizat, TV satelit, Internet, telefon international direct, fier si masa de calcat, Safe, Mini bar, sistem de inchidere electronica, baie dotata cu cada si un cabina de dus,  uscator de par, telefon, buton de panica, halat si papuci,  bucatarie americana utilata, terasa cu scaune si o masa.

 

Apartament Family - 63 mp - Apartament cu 2 camere, living si dormitor, cu vedere spre piscina. Posibilitati de cazare pentru maxim 2 adulti si 3 copii. Paturi: 1 pat, cu dimensiunea de 160/200 cm, 2 canapele si un fotoliu.
Echipament: AC centralizat, TV satelit, Internet, telefon international direct, fier şi masa de calcat, Safe, Mini bar, sistem de inchidere electronica, baie dotata cu cada si cu cabina de dus, toaleta separate, uscator de par, telefon, buton de panica, halat si papuci, bucatarie americana utilata, terasa cu scaune si o masa.


AFLA DETALII LA:
Telefon: 0752150538
Prin email: office@turismin.ro


 


 
 

CURS VALUTAR
[]
USD: 4.0761
EUR: 4.6669
CHF: 4.0936

CONVERTOR VALUTAR [bnr +3%]
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Site-ul folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies
www.turismin.ro