Excursii optionale >> Thassos


EXCURSII OPTIONALE THASSOS

Croaziera Thassos
Tarif/pers: 42 euro
Servicii inlcuse: transfer de la hotel catre port si inapoi
Descriere: Croazieră constă intr-o zi de-a lungul coastei, făcând opriri în golfuri exotice accesibile doar navelor mici si, de asemenea, diverse plaje de pe insula. De îndată ce vom părăsi portul vom servi o gustare ușoară cu cafea / suc, după care ne pregătim pentru prima oprire, în cazul în care cei care iubesc pescuitul au posibilitatea de a practica hobby-ul lor. Vom servi masa de prânz la bord, vom înota în cele mai frumoase golfuri mici. Pe barca turistii pot face plajă, de asemenea, ei pot opta pentru locuri umbroase, muzică
Valabilitate: marti si joi
Durata: 1 zi


Noapte greceasca in Thassos
Tarif/pers: 38 euro
Servicii inlcuse: transfer de la hotel la taverna si inapoi
Descriere: Va invitam sa petreceti o noapte de neuitat intr-o taverna greceasca. Aici veti avea parte de muzica live, dansatori imbracati in port popular, cursuri de produse alimentare specifice zonei, veti fi serviti cu vin din belsug, totul intr-un decor tipic thasian. Va asteptam cu nerabdare sa petreceti alaturi de noi o seara plina de dans si voie buna.
Valabilitate: vineri si sambata
Durata: 1 seara


Turul insulei Thassos
Tarif/pers: 35 euro
Servicii inlcuse:
Descriere:Excursia oferă o combinație interesantă de istorie, tradiție și cultură, totul într-un cadru exotic! În timpul acestei călătorii vom admira satele tradiționale precum Panagia, dar, de asemenea, capitala insulei, Limenas, vom vizita faimoasa manastire a Arhanghelului Mihail, plasata pe stanci, deasupra marii, unde se păstrează o bucată din cuiul folosit pentru răstignirea lui Iisus, de aici ne indreptam spre Aliki, unde vom vizita ruinele Bisericii Crestine, precum și cariera de marmură veche. De asemenea, în acest tur al insulei, veți avea posibilitatea de a vedea cum se obține ulei de masline, puteți gusta mierea produsă de pini, specifica zonei și puteți înota în apele cristaline din cele mai frumoase plaje.
Valabilitate: luni
Durata: 1 zi


Jeep Safari Thassos
Tarif/pers: 54 euro
Servicii incluse: transferul de la hotel si inapoi, jeep-ul si combustibilul necesar, pranzul
Itinerar: Limenas-Kastro-Capela Profetului Ilias-Cascada Apostoloi-Refuge-Lacul Maries
Descrire: Vino și explora cu noi frumusețile ascunse ale insulei noastre. Vom face un tur în partea interioară a insulei Thassos pentru a admira locurile sălbatice. Pornim de la 9.00 din capitala insulei, Limenas. Prima noastra oprire va fi Kastro, un sat fara populație, dar cu o istorie de 600 de ani. Apoi vom vizita capela Profetului Ilias unde vom vedea cripta cu oase din sat. În continuare vom merge la "Apostoloi" cascadă, care este înconjurată de platani. Urmatoarea oprire este refugiul situat la 910 m. cu o vedere fantastică la Golden Beach. Vom avea un gratar aici cu souvlakia, salate, tzatziki, băuturi răcoritoare și cafea. Dupa pranz, vom ajunge la cel mai înalt varff de pe insula la 1206 m., Ipsario. De acolo, puteți vedea toate insulei și in perimetrul 100km, insula Samothraki, Kavala și, uneori, insula Limnos. La sud-vest, puteți vedea Mt. Athos. La nord puteți zari terenul principal și delta râului Nestos. Ultima noastră oprire va fi lacul tehnic de Maries si cascade mici din apropiere. La sfârșitul zilei, veți avea o imagine completă a pieselor interioare si exterioare ale Thassos, și de ce se numește Diamantul Nordului.
Valabilitate: miercuri
Durata: 1 zi


Canoe sau Rafting Keramoti, pe raul Nestos
Tarif/pers: 80 euro
Servicii incluse: Prețul include transportul de la Keramoti și retur, ghizi experimentati, apa, suc, gustare de fructe, CD cu fotografii de activitate, echipament complet de canoe sau rafting.
Itinerar: 10:00 Plecarea de la biroul nostru din Keramoti cu autobuzul • 11:00 În Stavroupoli se face pregătirea pentru canoe sau rafting • 12:00 coborarea, durata de 4 - 4,5 ore • 17:00 final de activitate • 18:00 Înapoi la Keramoti
Valabilitate: in orice zi
Durata: 1 zi


Exploreaza Delta Nestosului cu jeep-ul (plecare din Keramoti)
Tarif/pers: 54 euro
Servicii inlcuse: pretul include jeepul sau quad, combusibil, ghizi, apa si gustari
Itinerar: Plecarea de la biroul nostru din Keramoti. Retur Keramoti. Durata de 4 ore.
Descriere: Condu prin pădure virgină de la Kotza Orman. Admirați frumusețea vieții sălbatice, puteti vedea diferite tipuri de păsări și cai sălbatici. Raul formeaza mici insule de stuf și copaci, o adevarata pădure riverana faimoasa.
Valabilitate: in orice zi
Durata: 4 ore


 

 


 
 

CURS VALUTAR
[]
USD: 4.2013
EUR: 4.7538
CHF: 4.2284

CONVERTOR VALUTAR [bnr +3%]
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Site-ul folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies
www.turismin.ro