Conditii de calatorie >> Thailanda


Documente necesare Viza Thailanda:
Viza se obtine de catre turist de la Ambasada Thailandei la Bucuresti.
Acte necesare pentru obtinerea vizei:
- pasaport valabil minimum 6 luni de la data plecarii;
- formular de viza (completat in limba engleza) + 2 foto tip pasaport;
- bilet de avion dus - intors original + copie;
- adeverinta salariat; 
- voucher cazare.

Timp minim de procesare 3 zile lucratoare.
Taxa de viza (echivalent in lei): aprox.30 dolari (o intrare - 3 luni - 6 luni).


Conditii de calatorie MAE
Conditii de calatorie cu avionul

Oferte Thailanda, sejur + circuit




 


 
 

CURS VALUTAR
[]
USD: 4.0906
EUR: 4.5733
CHF: 4.2046

CONVERTOR VALUTAR [bnr +3%]
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Site-ul folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies
www.turismin.ro