Excursii optionale >> Egipt


Excursii optionale Hurghada


Jeep Safari: Veti fi preluati de la hotel de catre asistentul de grup, grupul se deplaseaza la iesire din Hurghada, in locul special amenajat pentru plecarea in Safari. Aventura incepe prin echiparea persoanelor participante cu casca, ochelari de protectie, casca si manusi, se face o scurta prezentare a atv-ului si a modului de functionare, cine nu stie sa mearga va fi insotit de un instructor. Programul include: plimbare cu buggy si atv aprox. o ora, deplasarea cu jepp-uri in desert si vizita in satul de beduini, masa cu autoservire, spectacol traditional o ora. Tarif 60 dolari/persoana

Vizita Luxor: durata 4 ore+drumul, tarif 85 dolari/persoana, plecare la 5 dimineata, program vizita 9-13, retur ora 17:00. Valea Regilor (63 morminte, sarcofage, Templu Regina Hatshepsut).
Transportul se face cu autocare cu aer conditionat, internet wi-fi.

Excursie la Cairo: durata 7 ore+drumul, tarif 100 dolari/persoana, plecare la 1:30 dimineata, retur ora 22:00. (vizita la piramide, Sfinx, Muzeul de egiptologie din Cairo, Piaţa Tahrir (revoluţie). Transportul se face cu autocare cu aer conditionat, internet wi-fi.

Croaziera la Paradise Island, Tarif 40 dolari/persoana
Veți merge 30 min cu vaporul spre Mahmya, insula paradisiacă. In timpul croazierei puteti vedea delfinii jucându-se în apă sau chiar însoțind vaporul.
Veti avea timp pentru snorkeling și explorarea recifului de corali din apropierea țărmului precum si pentru plaja (3 ore).
Întoarcerea la Hurghada se face după-amiaz
ă.

Incluse în preț:
- transferul la/de la hotel în mașină categorie superioară cu aer condiționat
- excursia cu vaporul
- șezlong și umbrelă
- excursia de snorkeling din apropierea insulei Mahmya
- echipament de snorkeling
- ghidaj
- prânzul în restaurantul insulei
- apă minerală și băuturi răcoritoare

Nu sunt incluse în preț:
- bacșișuri pentru șoferi și ghizi

Pentru rezervare rugam sa ne contactati din timp pentru a retine locurile si a confirma disponibilitatea.

 

Excursii optionale Sharm El Sheikh

Tur pe Mount Moses si vizita la St. Catherine's Monastery: Tarif 43 euro / persoana

Drumul dureaza 3 ore cu masina, se urca pe munte unde este foarte frig si nu recomandam excursia pentru copii.
Durata excursie: de la 22:00 pm pana la 14:00 pm ziua urmatoare.
Mănăstirea Sfânta Ecaterina este o mănăstire din peninsula Sinai, la picioarele Munţilor Moise (Mount el-Deir) şi Sinai din Egipt. A fost construită pe locul unde se crede că Moise a văzut Rugul Aprins, care este şi acum viu. Cu toate că este cunoscută sub numele de Sfânta Ecaterina, numele său real este Mănăstirea Schimbării la Faţă. Uneori mai este cunoscută ca Mănăstirea Rugului Aprins. Este una din cele mai vechi mănăstiri creştine din lume.

 


Colegul nostru Cristian Anghel a fost in infotrip Egipt cu Agentia Tez Tour si va poate prezenta oferta de cazare si excursii optionale.


 

 


 
 

CURS VALUTAR
[]
USD: 4.0769
EUR: 4.6495
CHF: 4.1190

CONVERTOR VALUTAR [bnr +3%]
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Site-ul folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies
www.turismin.ro