Excursii optionale >> Bulgaria


4x4 Jeep Safari - Burgas Region- 1 zi
Tarif 49 euro/adult

Detalii excursie optionala Bulgaria:
Toate emotiile unei plimbari extreme cu jeep-ul vin înfășurate în acest pachet turistic. In afara de faptul ca vei urca in munți, vei avea ocazia sa admirati unele dintre cele mai frumoase sate, unde viața merge mai departe într-un ritm lent, si, de asemenea, vei putea gusta unele dintre cele cunoscute mâncăruri tradiționale locale. Turul va incepe cu preluare de la hotelul unde sunteti cazat, va dura aproximativ 6 ore, excursie valabila in fiecare zi e duminica incepand cu ora 09:30 a.m., participantii vor avea pe voucher numarul de contact local pentru a confirma telefonic cu 24 ore inainte locul si ora de preluare; veti fi insotiti de un ghid/sofer/instructor, include ghid vorbitor de limba engleza, jeep tur, timp pentru fotografiere și masa de prânz, fara bauturi. Moneda locala in care se va putea plati: leva sau euro.

 

Tur de oras: Nessebar Discovery - 1 zi
tarif 11 euro/adult

Amplasat pe un mic deal stâncos, Nessebar este unul dintre cele mai vechi orase din Europa . Renumit pentru bisericile sale medievale, a intrat recent in Patrimoniul Mondial UNESCO. Vă veți bucura de un tur cu ghid prin străzile sale pietruite, oprindu-va pentru a vedea toate atracțiile majore de-a lungul drumului. După tur veți avea la dispozitie 1 ora timp liber pentru a explora singuri centrul vechi in cautare de suveniruri. Pupteti alege sa mergeti prin magazine, sa intrati in muzee sau bisericute sau sa testati restaurantele locale la un meniu de seara cu fructe de mare mare...Turul dureaza aproximativ 3 ore, include ghid vorbitor de limba engleza, AC autocar. Turul este disponibil în zilele de marți și sâmbătă de la ora 15:00 pm. Clienții trebuie să contacteze reprezentantul local cu 24 de ore înainte, pentru a confirma participarea si punctul de preluare: de la hotel sau de la o statie de autobuz locala.

 

VIP Cruise - croaziera de lux pe Marea Neagra
tarif 59 euro/adult - 1 zi

Imaginați-vă plăcerea de a urca în cel mai mare catamaran de lux în Marea Neagră, zona Burgas. Acum este timpul pentru a începe o excursie pe mare si sa va bucurați de luxul de a fi unul dintre oaspeții noștri. Nu uitati costumele de baie, vom furniza echipamentul de snorkeling, pentru a putea vedea de aproape delfinii. Aveti inclus: pranzul pe vas, bauturi racoritoare si bere la halbă disponibile pe tot parcursul călătoriei, ghid vorbitor de limba engleză, autobuzul cu etaj, catamaran, turul dureaza aproximativ 4 ore si jumatate, este disponibil pe joi seara de la 13:40. Excursia se desfasoara in perioada 01 iunie până în 30 septembrie. Clienții trebuie sa contacteze telefonic la numarul de pe voucher cu 24 de ore înainte, reprezentantul local pentru a confirma participarea, ora si locul de preluare.


Aqua park din Obzor
tarif/adult = 32 euro
Bucura-te de soare si adrenalina la Waterpark Bulgaria? Soare, tobogane, apa, animatie sunt la ordinea zilei, iar pentru familiile cu copii care doresc o vacanta complexa in Obzor, nu exista varianta mai buna de a menține chiar și copilul cel mai activ ocupat pentru a doua zi .
In cele aproximativ 8 ore de distractie, poti incerca diverse activitati din Waterpark la care ai acces in parc gratuit!
Turul este disponibil in zilele de marti la 09:30. Clienții trebuie sa contacteze cu 24 de ore înainte reprezentantul local, pentru a confirma participarea.
Turul include: acces parc, preluare de la hotel, ghid vorbitor limba engleza.


1 zi la Cap Kaliakra

tarif/adult/sejur = 38 euro

Capul Kaliakra este cel mai lung cap stancos de pe coasta Marii Negre din Bulgaria. În traducere numele său înseamnă \ "Beautiful Cape \". Stânci de culoare roșie, stralucind in grandoarea lor, amintesc de acest nume. Cu cetatile sale antice și medievale, ruine de biserici și legenda celor patruzeci de fecioare, acest loc are multe de spus. Mai la sud se gaseste fostul Palat de vara al Reginei Maria, care prezintă nu numai un design unic al clădirii principale , deasemenea, este înconjurat de clădiri ce combina diferite influente culturale și estetice care dau stilul enigmatic.
Turul este disponibil în zilele de duminică de la 09:30. Turistii trebuie să confirme cu 24 de ore înainte, participarea si preluarea de la hotelul unde sunt cazati. Turul dureaza 8 ore, include: ghid vorbitor de limba engleza, autocar AC; fotografiile nu sunt permise in palat.


Bulgarian village
tarif/adult = 39 euro
Deveniti familiarizat cu viața la țară bulgară în această excursie de jumătate de zi. Prima oprire este biserica "Sfanta Adormirea Maicii Domnului", din satul de Obrochiste, construit în 1883. Iconostasul din lemn și pictogramele va vor fascina cu căldura lor și scene pline de culoare vibrante. În timpul opririi in satul Carkva, veti asista la modul în care sunt realizate butoaiele din lem, cand vinul se maturizează. Batovo este următorul sat, il veti vizita. Turistii vor vedea cum funcționează o veche moară si veti gusta miere de casă. La sfârșitul acestui tur, o masa calda și gustoasa vă așteaptă la complexul etnografic "Chiflika Chukurovo".
Turul incepe la ora 09:30, dureaza aproximativ 6 ore si include: ghid vorbitor de limba engleza, transport autocar cu AC, masa de pranz/seara in functie de timpul derularii turului, bauturi la masa si intrarile la obiectivele de vizitat.


Family Excursion Bulgaria, Varna- adulti si copii
tarif/adult = 32 euro
Aceasta excursie ofera o zi plăcută pentru copii și adulți. Prima oprire este Delfinariul în Bulgaria, unde delfinii vor prezenta un show de divertisment. O călătorie de-a lungul lacului Varna vă va duce la Fabrica de sticlă în Beloslav. Aici veți vedea cum se fabrica vase de sticla în timpul unei demonstrații live. Experți calificați vor prezenta tehnologii de transformare a nisipului, sodei calcinate și calcarului în sticlă topită, precum și instrumentele și competențele folosite pentru a arunca în aer și modela piese de sticlă, pentru a decora și de a face inscripții. În showroom puteți achiziționa sticlă, gusta diferite bauturi precum coniac, lichior, ceai și cafea.
Turul dureaza aproximativ 5 ore, cu preluare de la hotel, este disponibil în zilele de sâmbătă incepand cu ora 09:40, a.m. si include: ghid vorbitor Engleză, A C autocar transport, taxa de intrare la Delfinariul și Fabrica de sticlă.


 

 


 
 

CURS VALUTAR
[]
USD: 4.2013
EUR: 4.7538
CHF: 4.2284

CONVERTOR VALUTAR [bnr +3%]
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Site-ul folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies
www.turismin.ro