Excursii optionale >> Austria


 Tramvaiul vienez si experienta splendida= 9.5 euro/adult
,,Viena Ring-tramvai, în galben, va intampina la Viena pentru un tur al celor mai frumoase părți ale orașului de-a lungul liniilor de tramvai Wiener Linien.
La mijlocul secolului al 19-lea din Viena, zidurile vechi ale Vienei au fost înlocuite de un bulevard, care, la intersectie cu Franz-Josefs-Kai formează acum un inel în jurul centrului orașului.
Punctul de intalnire: prima calatorie de o zi începe de la stația Opera, Wien Oper (Kärntner Ring).
Restul calatoriilor încep și se termină la Schwedenplatz statie, Schwedenplatz (Franz Josefs Kai).
Va puteti imbarca/cobori, la 13 stații diferite.
Durata: O plimbare completă în jurul inelului fără opriri durează 30 de minute.
Program: zilnic de la 10am la 18p.m. la fiecare 30 de minute. În timpul verii, tramvaiul va continua să ruleze la fiecare 15 minute până 19.
Valabilitate bilet: 24 de ore.
Limbi: Audioghid in șapte limbi (germană, engleză, franceză, spaniolă, italiană, rusă și japoneză)."

Card Viena: 3 zile cu pret redus = 29 euro/adult
Cardul de buzunar Vienna Card este perfect pentru vizita in Viena, ai acces la muzee si reduceri la obiective importante, restaurante, cafelene, magazine de suveniruri, bagazine de bijuterii locale;
Fiecare card vine insotit de o brosura cu detalii unde puteti folosi cardul si cum puteti beneficia de reduceri, sunt incluse calatorii nelimitate cu autobuz, metrou, tramvai;
Totodata ai reduceri la acces Schonbrunn Palace, apartamentele imperiale ale Hofburg Palace, Belvedere si Esterhazy palaces, Danube Tower, Third Man Museum, Prince Eugene's Winter Palace si lista continua...
De reduceri cu acest card mai poti beneficia la anumite concerte, cluburi de jazz, croaziera pe rau, tururi de oras Viena, inchirieri de biciclete.
Punct ridicare tickete:
Tichetele se elibereaza pe baza voucher-ului
-la Albertina, 1010 Viena, deschis zilnic 9am - 19p.m.
-la Ruefa Reisen, sala de sosire, 1300 Vienna Airport, deschis zilnic 6am - 23.00p.m.


Tur de oras cu tur Palat Schönbrunn
= 45 euro/adult
Nu mai stati la coada pentru bilete la Palatul Schönbrunn și salvati timp pentru a vizita cele mai importante situri istorice din Viena. De-a lungul Ringstrasse, vă veți bucura de arhitectura spectaculoasa de la Muzeul MAK și Opera de Stat. Vizitati cele mai importante atracții, printre care Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Quarter. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a vizita Palatul Belvedere la tarife reduse. Punctul culminant al turului va fi o vizită la showroom-ul Palatului Schönbrunn, acces inclus in pachet.
Punct de intalnire: Südtiroler Platz - Wiedner Gürtel / Laxenburger Strasse (stația de autobuz cu Vienna Sightseeing Tours logo).
Durata: 3 ore 45 min
Program: Disponibil de la 1 aprilie la 31 octombrie zilnic la 09:45, 10:45 - 02:45. De la 1 noiembrie- 31martie, zi de zi de la 09:45 la 14:00.
Turul include accesul la
Palatului Schönbrunn, asistenta turistica, tur de oras cu open bus, incepe la 09:45 sau la 14:45.


Vizita nocturna in Viena + Vizita Turn Danare + Taverna vinuri
= 46.5 euro/adult
După un scurt tur de oras, inclusiv o excursie în jos pe Ring Avenue, cu toate clădirile sale celebre, istorice și monumente, vă vom duce la bine-cunoscutul ,,Turnul Dunarii". De la terasa, la 150 m deasupra acoperișurilor din Viena, veți obține o vedere panoramică minunată a întregului oraș. Apoi, vom merge la tradiționala taverna de vin din Grinzing, unde vă veți bucura de muzică tipic vienez și ambianță.
Punct de intalnire: Există 3 posibilități diferite:
1. La Kursalon. Johannesgasse 33, 1010 Wien. Clienții trebuie să fie la punctul de întâlnire cu 15 minute înainte de începerea turului.
2. Pick up de la Opera. IMPORTANT: Vă rugăm să rețineți că în cazul în care clienții vor să fie luati de la Opera, acestia trebuie să fie acolo cu 30 de minute înainte de începerea turuluii.
3. Pick up de la hotel. IMPORTANT: Vă rugăm să rețineți că în cazul în care clienții vor să fie preluati de la hotel trebuie să sune cu 24 de ore înainte de începerea turului la numărul care va fi afișat pe voucher pentru reconfirmare participare, reconfirmare hotel.
Durata: 3 ore.
Limbi străine: engleză, germană, franceză, italiană și spaniolă.
Sunt incluse: asistenta turistica, bauturi la taverna, acces obiective propuse pentru vizita tur.
Turul incepe la 19:15.


Viena Woods and Mayerling Tour
= 49.5 euro/adult
O excursie de o jumătate de zi vă prezintă cele mai frumoase obiective turistice din partea de sud: ,,Viena Woods". Trecand de orașul roman Baden, care este faimos pentru izvoarele sale termale, vom traversa valea romantica Helenental catre Mayerling, (vizita din Memorial Chapel), loc in care Prințul Rudolph împreună cu Baronesse Vetsera au murit tragic în 1889.
În Abbey din Heiligenkreuz (1133), o să vizitați mănăstirea medievală care găzduiește rămășițele ultimului Babenberger. Apoi ne indreaptam catre Höldrichsmühle și ajungem la Seegrotte. După o plimbare cu barca pe cel mai mare lac subteran din Europa vom parasi Viena Woods și ne întoarcem la Viena.
Punct de intalnire: Există 3 posibilități diferite:
1. La Südtiroler Platz - Wiedner Gürtel / Laxenburger Strasse. Clienții trebuie să fie la punctul de întâlnire cu 15 minute înainte de începerea turului.
2. Pick up de la Opera. IMPORTANT: Vă rugăm să rețineți că în cazul în care clienții vor să fie preluati de la Opera, acestia trebuie să fie acolo cu 30 de minute înainte de începerea turului.
3. Pick up de la hotel. IMPORTANT: Vă rugăm să rețineți că în cazul în care clienții vor să fie peluati de la hotel trebuie să sune cu 24 de ore înainte de începerea turului. Durata: 4 ore de la 09:45a.m.
Limbi străine: engleză, germană, franceză, italiană și spaniolă.
Sunt incluse: accesul la obiective si asistenta turistica locala.


Vizita de o zi in Salzburg cu plecare din Viena
= 107.5 euro/adult
Pe drumul spre orașul natal al lui Mozart ne familiarizam cu frumosul peisaj Salzkammergut, cu munții și numeroasele lacuri, pe care împăratul Franz Iosif și familia le foloseau adesea să-și petreacă vacanțele.
Dupa ce trecem de Lacul Fuschl și Lacul Wolfgang ajungem in Salzburg, unde veți avea timp pentru masa de prânz. După-amiaza este dedicată unei plimbari prin orașul vechi, care vă arată cele mai importante obiective turistice ale ,,Bishop‘s Seat". Acestea sunt Catedrala, Sala Festivalului, Abbey Biserica Sf. Petru și cimitirul (mormântul surorii lui Mozart, Nannerl). Desigur, vă vom arăta locul de naștere al lui Mozart în Getreidegasse. Muzica ,,Edelweiss-Song" de la coloana sonora a filmului ,,Sound of Music" va veni in minte, în timp ce trecem iazul și, din grădinile de Mirabell-Palace veți avea o vedere superbă la Cetatea Hohensalzburg.
Punct de intalnire: Există 2 posibilități diferite:
1 punct de întâlnire la Opera de Stat. Clienții trebuie să fie la punctul de întâlnire cu 15 minute înainte de începerea turului.
2. Pick up de la hotel. IMPORTANT: Vă rugăm să rețineți că în cazul în care clienții vor să fie luati de la hotel trebuie să sune cu 24 de ore înainte de începerea turului la numărul care va fi afișat pe voucher.
Durata: 1 zi cu incepere la 07:15 a.m.
Limbi străine: engleză, germană, franceză și spaniolă. Turul este, de asemenea în italiană marți și sâmbătă.
Sunt incluse: accesul la obiectivele propuse pentru vizita si asistenta turistica.


 

 


 
 

CURS VALUTAR
[]
USD: 4.2013
EUR: 4.7538
CHF: 4.2284

CONVERTOR VALUTAR [bnr +3%]
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Site-ul folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies
www.turismin.ro