Asigurare calatorie


 

Cand pleci in strainatate ia cu tine si asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate.

E bine sa detii o astfel de asigurare deoarece un accident sau o imbolnavire iti poate strica vacanta sau calatoria de afaceri.

Avand asigurarea medicala in buzunar poti scapa de grija costurilor medicale.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne anunti si vom face toate demersurile pentru rezolvarea si usurarea situatiei.

Ai acum posibilitatea sa optezi pentru asigurarea care se adapteaza cel mai bine calatoriei tale in strainatate:

 

Asigurarea medicala ECONOMIC

Suma maxima asigurata: 2000 Euro

Acopera: consultatii medicale ambulatorii, medicamente, analize de laborator, alte investigatii, transport sanitar de urgenta, transport medic, asistenta medicala oftalmologica si stomatologica.

 

Asigurarea medicala STANDARD

Suma maxima asigurata: 5000 Euro

Acopera: consultatii medicale ambulatorii, medicamente, analize de laborator, alte investigatii, transport sanitar de urgenta, transport medic, spitalizare, asistenta medicala oftalmologica si stomatologica.

 

Asigurarea medicala ADVENTURE

Suma maxima asigurata: 5000 Euro; indemnizatie de 1000 Euro in caz de deces ca urmare a unui accident consecinta exclusiva a practicarii unui sport extrem sau de agrement

Acopera: consultatii medicale ambulatorii, medicamente, analize de laborator, alte investigatii, transport sanitar de urgenta, transport medic, spitalizare, asistenta medicala oftalmologica si stomatologica, accidente consecinta a practicarii sporturilor extreme si de agrement.

 

Asigurarea medicala WORK

Suma maxima asigurata: 5000 Euro; indemnizatie de 1000 Euro in caz de deces ca urmare a unui accident consecinta exclusiva a prestarii unei activitati remunerate in strainatate

Acopera: consultatii medicale ambulatorii, medicamente, analize de laborator, alte investigatii, transport sanitar de urgenta, transport medic, spitalizare, asistenta medicala oftalmologica si stomatologica, accidente consecinta a unei activitati prestata si remunerata in strainatate.

 

Asigurarea medicala PREMIUM

Suma maxima asigurata: 10000 Euro; indemnizatie de 2000 Euro in caz de deces

Acopera: consultatii medicale ambulatorii, medicamente, analize de laborator, alte investigatii, transport sanitar de urgenta, transport medic, spitalizare, asistenta medicala oftalmologica si stomatologica

 

Asigurarea medicala SUPREME

Suma maxima asigurata: 30000 Euro; indemnizatie de 3000 Euro in caz de deces

Acopera: consultatii medicale ambulatorii, medicamente, analize de laborator, alte investigatii, transport sanitar de urgenta, transport medic, spitalizare, asistenta medicala oftalmologica si stomatologica

 

Asigurarea STORNO este prietenul tau cel mai bun atunci cand iti rezervi vacanta ta perfecta cu mult timp inainte.

In cazul anularii vacantei din cauza unor evenimente neprevazute, agentia de turism percepe penalitati din pretul serviciilor turistice contractate, penalitati care pot ajunge pana la 100% din valoarea acesteia.

Poti sa previi aceasta situatie neplacuta prin incheierea unei polite de asigurare storno atunci cand stabilesti detaliile vacantei tale. Costul unei astfel de polite ajunge la aproximativ 1% - 2% din valoarea pachetului, procentul depinde de momentul incheierii politei, destinatie, varsta asigurat, se recomanda incheierea politei in momentul contractarii serviciilor turistice.
Politele se emit online, se primesc pe email si se printeaza intocmai, impreuna cu conditiile de asigurare, plata lor se face in baza politelor emise.

  


 
 

CURS VALUTAR
[]
USD: 4.2268
EUR: 4.7581
CHF: 4.1488

CONVERTOR VALUTAR [bnr +3%]
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Site-ul folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies
www.turismin.ro